AGONIJA SE NASTAVLJA! ODLOŽENO PONOVNO SUĐENJE ZA POKUŠAJ UBISTVA MILANA BEKA! Poznati biznismen se nije ni pojavio u sudu, ali to nije razlog pomeranja!

Autor: Republika

Hronika

11.01.2021

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovljeno suđenje za pokušaj atentata biznismena Milana Beka, koje je trebalo da se održi jutros ,odloženo je za 2. mart, jer sudsko veće nije bilo kompletno pošto je jedna njegova članica obolela od korone.

RepublikaFoto: youtube.com/ EXKLUZIVLM

Ni biznismen Milan Beko nije se jutos pojavio na sudu gde je  trebalo još jednom da svedoči protiv Aleksandra Zdravkovića, optuženom da je pokušao da ga ubije u novembru 2014. godine ispred njegove kuće na Senjaku. 

Međutim, razlog odlaganja suđenja nije odsustvo Beka, jer je on ranije dao iskaz, već to što sudsko veće nije bilo kompletno.

Zdravković u kućnom pritvoru

Zdravkoviću se suđenje ponavlja po nalogu Apelacionog suda u Beogradu, koji mu je u julu ukinuo osuđujuću presudu i naložio da mu se suđenje ponovi, a tada mu je ukinuo i pritvor u kojem je bio četiri godine, od hapšenja u julu 2016.

Zdravković je ukinutom presudom bio osuđen na 10 godina zatvora, a od jula je u kućnom pritvoru. Tereti se za krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

Pored Beka, koji je i ranije saslušavan u svojstvu oštećenog, sud je trebalo još jednom da ispita i veštaka.

 

 

Beko je na prvom saslušanju rekao da bi Zdravković mogao da bude napadač koji je pucao na njega, ali to nije mogao da tvrdi sa sigurnošću. Zdravković je optužen kao neposredni izvršilac pokušaja ubistva Beka, zajedno sa jednim N. N. licem. On je na početku ponovljenog suđenja ponovo negirao te optužbe pred Višim sudom u Beogradu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading