Odloženo suđenje za napad na Milana Beka: Švajcarci traže pitanja za Adrovca 90 dana ranije

Autor: T. M.

Hronika

25.01.2019

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svedočenje Ivana Adrovca u postupku protiv njegove supruge Maje Adrovac i Aleksandra Zdravkovića, optuženih za pokušaj ubistva biznismena Milana Beka 2014, odloženo je za maj jer Ministarstvo pravde Srbije mora tri meseca ranije Švajcarskoj da pošalje pitanja koja sud i tužilaštvo žele da mu postave.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Milan Beko

Adrovac bi trebalo da bude ispitan kao svedok putem video-linka između Višeg suda u Beograd i zatvora u Švajcarskoj, gde služi 14 godina zatvora zbog pljačke zlatare.

Inače, suđenje će u međuvremenu formalno početi ispočetka jer jedan od članova sudskog veća odlazi u penziju, te je naredni pretres zakazan za 21. mart, kada će se ponovo održati uvodna izlaganja.

Podsetimo, u ovom postupku kao direktni izvršilac pokušaja atentata na Milana Beka označen je Aleksandar Zdravković, koji se trenutno nalazi u pritvoru, dok se Maji Adrovac na teret stavlja pomaganje i ona se brani sa slobode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading