ŠKALJARAC ZAPALIO PORŠE GLUMEĆI ŽRTVU

Autor:

Hronika

30.09.2017

05:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Božidar Filipović (53), koji je "slavu" stekao nakon što ga je reketaški tabloid Kurir predstavio kao "uglednog biznismena koji je, ne želeći da trpi nepravdu, u očaju zapalio svoj skupoceni porše kajen", zapravo ima krcat dosije i javnosti je poznat po napadima na novinare i policajce!

Republika

Foto: Youtube/SRBIN info - kanal Centar

 

Komšije

Filipović je svoj luksuzni džip zapalio navodno revoltiran time što su mu iz "Parking servisa" odneli terenac i pritom ga oštetili. Ipak, kako Srpski telegraf saznaje, revoltirane su bile i njegove komšije koje su zvale pauka jer je svojim terencem zagradio ulaz u dvorište!

17 krivičnih prijava ima Filipović u dosijeu, 4 puta osuđivan

- Dok se uparkiravao, kajenom je oborio skuter koji je bio parkiran na trotoaru i ostavio ga tako oborenog ispod prednjeg dela svog vozila. Porše je ostavio tako da je zagradio ulaz u dvorište, te su stanari zvali pauka, koji ga je odneo. Kada je video da ga nema, urlao je na stanare i pokušao nasilno da uđe u dvorište. Pretio je da će baciti bombu i da će im sve pobiti, da ne znaju ko je on i da upale Gugl?! Nakon svega, stanari ove ulice na Voždovcu obratili su se potom i policiji zbog pretnji koje im je Filipović uputio jer su zvali pauka - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Filipović zbog pauka pretio komšijama da će im baciti bombu, da ne znaju ko je on i da upale Gugl?!

Kako saznajemo, protiv Filipovića je u periodu od 2000. do danas podneto ukupno 17 krivičnih prijava, i to za najrazličitije vrste krivičnih dela, počev od krađa, nasilničkog ponašanja, ugrožavanja sigurnosti, preko nedozvoljene trgovine, napada na policajce i ometanje u vršenju službene dužnosti, do oružja i iznuda.

- Filipović, koji je poznatiji kao Boža Crnogorac, čak četiri puta je osuđivan, a smatra se bliskim "škaljarskom klanu" - dodaje naš sagovornik.

Bomba

Poslednji put Filipović je bio u žiži javnosti u novembru 2015. godine, kada je bačena bomba ispred zgrade na Vračaru koja je, kako se sumnja, bila namenjena njemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading