MIONA JE NAJVEĆI FOLIRANT U ISTORIJI RIJALITIJA: Ša će opaliti ŠLOG ako sazna kako ga je NAMAGARČILA zbog Stanislava! (FOTO)

Autor:

Zadruga

20.04.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brutalno raskrinkana na društvenim mrežama!

MIONA JE NAJVEĆI FOLIRANT U ISTORIJI RIJALITIJA: Ša će opaliti ŠLOG ako sazna kako ga je NAMAGARČILA zbog Stanislava! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović

Sinoć je u "Eliti" pred početak emisije "Pitanja novinara" održan baraž, a u Belu kuću se vratilo četiri stara takmičara, koji su ispali regularnim putem, a to su Boža Džons, Vanja Živić, Pavle Milevski Pablo i Slađa Lazić Bošković

Svako od njih izneo je silne informacije iz spoljnog sveta, a najviše je pričala Vanja Živić, koja je Mioni Jovanović i Nenadu Aleksiću Ša prenela kako narod gleda na njihov odnos, kao i da mladu pevačicu smatraju folirantom koji želi da igra rijaliti, jer na sve moguće načine produbljuje priču sa bivšim dečkom, Stanislavom Krofakom

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović

Iako je Miona sinoć nikad otvorenije govorila o svom odnosu sa Ša, kad jekonačno priznala da gubi nadu da će sa njim imati blistavu budućnost. 

- Naše svađe su sve učestalije i stvarno ne mogu to da trpim, da li će biti dobro ja zaista ne znam. Ko si ti da iznosiš neke stvari koje ja nisam rekla, to su te pederske i funjarske fore, ja da sam želela Stanislavu nešto da kažem za stolom ja bih to rekla, ali da on meni nabacuje nešto što sam mu rekla, to je ludilo -  izjavila je Miona.

Međutim, nakon emisije i celokupnog haosa, Miona Jovanović je prišla Ša u garderobu, dok se presvlačio, pa krenula da ga grli kao nikad pre. Mnogi su zaključili i krenuli da komentarišu kako je Jovanovićeva počela da pokazuje emocije tek nakon ulaska Vanje Živić. 

Na društvenim mrežama odmah su isplivali dokazi, koji pokazuju da je Jovanovićeva iz inata postala pažljiva prema Ša, pogotovo jer joj je Vanja prenela koliko Maja i Stanislav izgledaju kao srećan par preko malih ekrana, dok njen odnos sa reperom nije ni blizu tome. 

- Je l' moguće da je ovoliko jadna, a on mučenik ne zna šta ga je snašlo, opalće ga šlog od sreće- Rekla im Vanja ono dvoje uživaju, Miona odmah okrenula priču, a par sati pre Vanje rekla kako hoće pauzu -  glasila je poruka koja se pojavila na jednom profilu koji prate dešavanja u "Eliti". 

Komentari na društvenim mrežama su različiti, a mnogi smatraju da je najveći folirant u istoriji rijalitija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading