ALEKSANDRA NIKOLIĆ RODILA BEBU U MUKAMA! Evo u kakvom je stanju nakon POROĐAJA: "Namučila se kao ISUS!"

Autor:

Zadruga

17.04.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni detalji porođaja pobednice "Zadruge 6"!

ALEKSANDRA NIKOLIĆ RODILA BEBU U MUKAMA! Evo u kakvom je stanju nakon POROĐAJA: "Namučila se kao ISUS!"

Foto: ATA Images

Bivša učesnica rijaliti šou-programa "Zadruga" i pobednica šeste sezone, Aleksandra Nikolić, danas je na svet donela ćerkicu, koju je dobila zajedno sa partnerom Filipom Carem. Kako je par odlučio, njihova naslednica će nositi ime grčkog porekla i moćnog značenja - Leona, što u prevodu znači lavica.

Inače, kako saznaju domaći mediji, porođaj je urađen carskim rezom, protekao je u najboljem redu, a novopečena mama se sada odmara. Ovim povodom se sada oglasio i Carev najbolji prijatelj, Bruno Uremović, koji je istakao da se Nikolićeva "namučila kao Isus", kako bi na svet donela svoju devojčicu.

Republika

Foto: ATA Images

Aleksandra Nikolić i Filip car postali roditelji

- Porođaj traje od pet ujutru, Aleks se namučila kao Isus! Prvo nisu hteli da je porode carskim rezom, pa se sva namučila. Onda su se ipak odlučili da se ode na carski rez. Na sreću, rodila je zdravu devojčicu. Car nije cele noći spavao, evo malopre je otišao da odmori, malo da odspava. Svi smo presrećni, beba i majka su dobro i to je najbitnije - poručio je Bruno, prenosi Pinkov portal.

Podsećanja radi, iako su Aleksandra i Car raskinuli veridbu pre nekoliko meseci, izvori navode da Car želi da obnovi ljubav sa Aleksandrom i ponovo je zaprosi, te joj je pripremio romantično iznenađenje. Ovo iznenađenje dolazi nakon što je Aleksandra tokom trudnoće često delila prelepe dekoracije koje je pripremala za najbitniji događaj u njihovom životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljubav

18.04.2024 03:32

Ko se svadja taj se I voli Imate bebu sada malo smirite duhove . Bebica je tu 👶🏻👶🏻🎉🎉🎉