MAJA MARINKOVIĆ DOBILA BRUTALAN UDARAC IZ SPOLJNOG SVETA: Objavljeni RANI RADOVI starlete, a ove uvrede teško podnosi!

Autor:

Zadruga

14.04.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković dobila udarac iz spoljnog sveta!

MAJA MARINKOVIĆ DOBILA BRUTALAN UDARAC IZ SPOLJNOG SVETA: Objavljeni RANI RADOVI starlete, a ove uvrede teško podnosi!

Foto: TV Pink/printscreen

Bivša zadrugarka Jelena Mitić na Instagram profilu imala je potrebu da iznese prošlost naše poznate starlete Maje Marinković, koja se trenutno nalazi u rijalitiju ,,Elita". Jelena je na Instagram profilu podelila Majinu fotografiju iz prethodnih sezona, te je podsetila na to koliko se uz pomoć plastičnih operacija promenila, pa je potom strasno izvređala. 

- Ova nakaza što govori kako bi devojke sve želele da bude kao ona! Okačite ovu sliku u Elitu da vide prelepoticu! Operaciju svako može da plati, a ovu facu teško da hirurg da napravi - napisala je Jelena na Instagram društvenoj mreži. 

Foto: Instagram.com

Jelena Mitić o Maji Marinković Elita 7

Maja je kroz rijaliti karijeru vrlo otvoreno govorila o svojim plastičnim operacijama, a nedavno je progovorila o vezi sa Stanislavom Krofakom. 

- Majo, pričala si sa Stanislavom i rekla da je ona izblamirala sebe pred nacijom - kazao je Darko.

- Njeno izlaganje o meni i Stanislavu je bilo odvratno. Pokušala je da me omalovaži na svaki način. Ne treba se plašiti žena kao što sam ja, nego ovih finih, koje su ološi. Ona je obična vašarska pevaljka! Njena energija i sve ukazuje na to da je jako loš čovek. Ne poštuje svoju porodicu. Ša se ne ponaša normalno, ali je takav zbog nje. Ona je jedno obično zlo! Može ona da izađe iz sela, ali selo iz nje nikad. Ne omalovažavam seljake, ona je seljančura, karakterna osobina. Željna je svega, zanela je svetla velikog grada. Ona bi s komšijom varala! Ona je jedna nesigurna devojka - kazala je Maja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Natasa

14.04.2024 17:25

Klasicna ganka