STANISLAV IŠAMARAO MAJU UŽIVO U PROGRAMU: Rukama je ŠČEPAO, ona VRIŠTALA na sav glas!

Autor:

Zadruga

13.04.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković nije mogla da odoli!

STANISLAV IŠAMARAO MAJU UŽIVO U PROGRAMU: Rukama je ŠČEPAO, ona VRIŠTALA na sav glas!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Na televiziji se tokom popodneva u popularnom rijalitiju "Elita" desio prizor koji je šokirao i iznenadio gledaoce. Stanislav Krofak je uživo, pred kamerama, odlučio da pokaže svoje neobične fetiše Maji Marinković, što je izazvalo brojne reakcije među učesnicima i gledaocima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

Dok su učesnici sedeli u dnevnoj sobi, Stanislav je odjednom odlučio da pokaže Maji svoje fetiše, što je izazvalo zatečenost i pažnju svih prisutnih. Maja, koja je inače poznata po svojoj otvorenosti, bila je oduševljena ovim neočekivanim gestom. Stanislav je demonstrirao svoje preferencije na veoma direktan način, pritom ne birajući reči ni gestove.


Iako su mnogi očekivali da će Maja biti zatečena ili čak neprijatno iznenađena, ona je umesto toga pokazala oduševljenje i otvorenost za ovu temu. Njen smeh i reakcije su dodatno podigle tenziju u prostoriji, dok su se ostali učesnici sa nevericom osvrnuli na ovaj događaj.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

- Kakve ti fetiše imaš! - rekla je Maja zainteresovano.

- Ja sam najbolja - dodala je Maja, što je Stanislav potvrdio sa osmehom. 


U jednom trenutku, Stanislav je odlučio da demonstrira svoje preferencije na još neobičniji način - lupivši Maji nekoliko malih šamara. Ovaj potez je dodatno iznenadio prisutne, ali je Maja ostala smirena i nasmejana, prihvatajući situaciju na svoj prepoznatljiv način.

Ovaj nesvakidašnji trenutak definitivno je ostavio snažan utisak na sve gledaoce, a reakcije na društvenim mrežama su bile podeljene, dok su mnogi izrazili svoje mišljenje o ovakvom prikazu intimnih preferencija u javnom prostoru. Dok su jedni osudili ovakvo ponašanje, drugi su ga podržali kao hrabro i otvoreno suočavanje sa svojim seksualnim identitetom.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading