ŠOK! Ša se pojavio GO uživo u programu, INTIMU prekrio samo PEŠKIRIĆEM, a OVAJ detalj je otkrio sve!

Autor:

Zadruga

13.04.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša šokirao sve gledaoce.

ŠOK! Ša se pojavio GO uživo u programu, INTIMU prekrio samo PEŠKIRIĆEM, a OVAJ detalj je otkrio sve!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Danas u popodnevnim časovima, učesnici rijalitija "Elita" su bili svedoci neobičnog poteza Nenada Aleksića, poznatijeg kao Ša, koji je izašao pred kamere bez donjeg veša, koristeći samo peškir kako bi prekrio intimne delove tela. Razlog ovakvog postupka bio je zapravo nenamerni propust - Ša je zaboravio da ima sastanak na kom su takmičari trebali da navedu koga bi vratili u rijaliti od izbačenih cimera.

Ovaj potez Nenada Aleksića Ša izazvao je žustru raspravu među gledaocima i komentatorima rijalitija "Elita". Dok su neki smatrali da je ovo bio samo nenamerni propust, drugi su spekulisali da je Ša namerno izabrao ovakav nastup kako bi skrenuo pažnju na sebe i ostvario taktičku prednost uoči sastanka sa ostalim takmičarima.


Nakon što je Ša izašao pred kamere na ovakav način, ostali učesnici rijalitija bili su iznenađeni i zbunjeni. Neki od njih su se nasmejali, dok su drugi izrazili svoje negodovanje zbog ovakvog postupka, smatrajući ga neprikladnim za televizijski program.

Gledaoci su na društvenim mrežama aktivno komentarisali ovaj događaj, izražavajući svoje mišljenje o ponašanju Ša i postavljajući pitanja o tome da li je ovo bio namerni potez ili samo slučajan propust.

Nenad Aleksić Ša svojim neobičnim izlaskom bez donjeg veša definitivno je izazvao pažnju javnosti i pokrenuo brojne rasprave. Da li je ovo bio taktički manevar ili nenamerni propust, ostaje da se vidi, ali jedno je sigurno - ovaj događaj će ostati upamćen kao jedan od najkontroverznijih momenata u istoriji rijalitija "Elita".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading