ŠA ZAVUKAO RUKU U GAĆE, A ONDA MIONI URADIO OVO! Kadar od kog će vam POZLITI!

Autor:

Zadruga

14.04.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša zgrozio javnost!

ŠA ZAVUKAO RUKU U GAĆE, A ONDA MIONI URADIO OVO! Kadar od kog će vam POZLITI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U rijalitiju ,,Elita" tokom večeril pred početak same emisije, takmičari legnu da spavaju, ali Mioni Jovanović i Nenadu Aleksiću Ša san na oči nije mogao tako lako. Njih dvoje su u izolaciji legli zajedno u krevet, a potom su se prepustili strastima, što je iznenadilo sve gledaoce. 

U jednom trenutku Nenad je zavukao ruku u donji veš, a nakon toga istom rukom je počeo da mazi Mionu po licu i vratu. Međutim, ona taj trenutak nije znala, jer je spavala, a na društvenim mrežama su krenuli da kruže loši komentari. 

 

Poznato je da Miona ima neku odbojnost kada su razmenjivanje strasti i emocija u pitanju sa Ša, ali ove večeri mu je dopustila da je ljubi, mazi, iako po izrazu njenog lica se može zaključiti da i nije bila najsrećnija zbog te akcije. 

Podsetimo, tokom svađe Mione i Ša, zbog koje se orilo u Šimanovcima, reper je počeo da psuje bivšu suprugu Vanju Ignjatović, te joj je uputio brutalne uvrede. 

- Ne mogu više ovde, kome nije jasno, bre?! Kome nije jasno! Kakva Vanja, mamu joj j*bem! Boli me k*rac za Vanju i k*rvu onu! Mamu li joj j*bem! Hoću da idem odavde, nemam živaca za ovo, kako niko ne razume! Naudiću su sebi na kraju, hoću! Pustite me odavde više! Imate nju, imate njega, pustite mene! Ja ne mogu više, hoću kući da idem kod roditelje, da budem sa roditeljima. Hoću da izađem, kako vam nije jasno, bre?! J*bem te u usta smrdljiva, šta se kačiš na mene k*rvetino? Ne volim te, neću sa tobom! Razveo sam se, šta nije dovoljno? J*bem joj mamu! - urlao je Ša.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tamara ana

14.04.2024 09:29

Toliko mi je gadan taj Sa da ocima ne mogu da ga gledam. Smrad jedan Mionu bas volim. Jedna omerena pristojna devojka, ali nesrecna. I onaj predhodni je isto prevarant. Meni je ruzan. Ne volim zute muskarce.