ŠA RASKRINKAO VELIKU TAJNU ELITE! Zbog ovih reči će nastati HAOS u Šimanovcima!

Autor:

Zadruga

13.04.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša napravio je totalni kolaps!

ŠA RASKRINKAO VELIKU TAJNU ELITE! Zbog ovih reči će nastati HAOS u Šimanovcima!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom svakodnevnog života na imanju u Šimanovcima, među učesnicima rijaliti programa "Elita" često dolazi do zanimljivih interakcija i neobičnih događaja. Jedan od takvih trenutaka zabeležen je kada je Snežana Jovičić prišla Mioni Jovanović i Nenadu Aleksiću Ša, izazivajući čuđenje kod ovog poslednjeg.

Nenad Aleksić Ša, koji je privukao pažnju javnosti svojim muzičkim radom pre ulaska u "Zadrugu", iznenadio je mnoge svojom reakcijom na ponašanje drugih učesnika, posebno one koje nazivaju "Elitom". Očigledno je da je atmosfera u kući izazvala snažne emotivne reakcije kod Ša, a razgovor sa Snežanom bio je samo jedan od načina da izrazi svoje čuđenje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

- Tri meseca do kraja, počeli su da skaću - rekla je Sneža.

- Ma tek će da polude. Šta je njima satisfakcija, ne kapiram?! Da im bude što bolji plasman - rekao je Ša.

- Ja sam rekla da će na kraju, tako mi se čini, da bude sve suprotno od onoga što se očekuje. Morate da budete jaki - rekla je Sneža.

Nekada popularna pevačica Dunja Ilić, koja se sada zove Ajla Begović, gostovala je sinoć u emisiji "Pitam za druga", gde je komentarisala aktuelne situacije u rijalitiju "Elita".

Foto: youtube.com/Zadruga Official, printscreen/RTVPink, printscreen/instagram

Dunja Ilić o Nenadu Aleksiću Ša

 

- Ja imam insomniju, stalno kukam o tome i onda do četiri pokušavam da zaspim. Ustajem i kuvam kafu, a svako jutro kreće sa nervnim slomovima. Ja gledam brata Ša kako ludi, kafa, cigara... Ne znam šta bi uradila da stvarno pobegne. Ša mi je kao ja sa 24 ili 25 godina, tako sam se isto ponašala. Sa te neke strane mogu da ga razumem, ali ja kada bih se jednom tako potresla oko nekoga... Mislim da Miona ne voli Ša, kao možda ga voli ali je hladna, pa smo čuli da nije bila hladna sa Stanislavom. Mislim da je Ša svojim reakcijama izazvao to, ja da moram nekoga pet puta da jurim po imanju, ne bih mogla - dodala je ona.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading