NAGLI PREKID EMISIJE NA PINKU! Ša NAPAO Mionu, ona napokon priznala EMOCIJE prema Stanislavu!

Autor:

Zadruga

12.04.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović dovela je Nenada Aleksića Ša do nervnog sloma odgovorom o odnosu sa Stanislavom Krofakom!

NAGLI PREKID EMISIJE NA PINKU! Ša NAPAO Mionu, ona napokon priznala EMOCIJE prema Stanislavu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom pesete radio emisiji, Miona Jovanović dovela je Nenada Aleksića Ša do nervnog sloma, jer je progovorila o udaji za Stanislava Krofaka. Naime, Milena Kačavenda ju je upitala šta bi bilo da je Stanislav došao u Elitu sa prstenom, da li bi pristala, a ono što je pevačica odgovorila navelo je Nenada da pomisli da ona još uvek nije raskristila sa bivšim dečkom. 

Ša je prekinuo emisiju, da bi se obračunao sa Mionom. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Šta bi bilo?

- Iskreno da ti kažem, ne znam kako bi u tom momentu odreagovala, ne mogu da zamislim da odbijam nekog kog sam volela... Ali sačekajte! Veridba ne znači da bi se udala, ne mora da dođe do svadbe, ako te neko zaprosi - odgovorila je Miona, pa nastavila:

- Prvo nekoga veriš, pa ide svadba! Prvo je samo prodidba, veridba!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

 

- Ja sam pomislio da ti nisi normalna! Ona je rekla da bi ostala u odnosu, da bi se udala za čoveka! Evo, svi se smeju! Ljudi ne veruju! Sačuvaj Bože! - upao je Ša u radio. 

- Da nisam našla Ša, možda bih shvatila, ne znam šta bi se desilo! Nisam rekla da mi ništa nije odgovaralo, ali neke ključne i meni bitne stvari, sad ponovo moram da se vratim na to, odnos sa drugim devojkama pored mene žive i zdrave, ne bih verovala nikada nakon tih stvari, to stoji - pravdala se Miona.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

13.04.2024 05:44

MIONA JE ZLO I TREBA JE RASKRINKRATI....STANISLAV TREBA DA SLAVI ŠA JER MU JE OTVORIO OČI...S KIM JE PROVODIO VREME, KOGA JE DOVEO U SVOJU KUĆU I U SVOJU PORODICU