MIONI SE SLIVA KRV NIZ LICE: Nije mogla da je zaustavi, SKANDALOZNA scena na imanju!

Autor:

Zadruga

12.04.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović napravila problem sa licem!

MIONI SE SLIVA KRV NIZ LICE: Nije mogla da je zaustavi, SKANDALOZNA scena na imanju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Na poslednjem popodnevnom snimanju rijalitija "Elita", Miona Jovanović je doživela nezgodu koja ju je zatekla pred kamerama i izazvala zabrinutost kod ostalih učesnika. Tokom jednog od intimnijih razgovora, Miona je neočekivano počela da dira lice, a zatim je naglo prekrila rukom deo obraza. 

Kada je Marko Đedović došao da je obiđe, budući da je pričala sa Nenadom Aleksićem Ša nakon ljubavne drame, Miona mu se požalila da se raskrvarila, zbog čega je hitno reagovala i uzela maramicu da zaustavi krv. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović

 

- E, gledaj, raskrvarila sam sve - požalila se Miona Đedoviću, a on joj je rekao da nije ništa dramatično i da će se brzo sve srediti, što se i desilo. 

Miona Jovanović, poznata po svom skromnom i prirodnom izgledu, iznenadila je gledaoce i učesnike rijalitija svojom reakcijom na problem koji je doživela. 

Miona je, po rečima mnogih takmičara, dobila velike probleme sa licem, odnosno bubuljivama i aknama, a verovatno zbog toga što ne vodi previše računa o higijeni, ali je poznato da i od stresa znaju da iskoče ,,mali neprijatelji". 

Nedavno smo objavili fotografije Mione Jovanović dok je koristila kremu za isušavanje akni i bubuljica. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović

 

- Ne mogu više ovde, kome nije jasno, bre?! Kome nije jasno! Kakva Vanja, mamu joj j*bem! Boli me k*rac za Vanju i k*rvu onu! Mamu li joj j*bem! Hoću da idem odavde, nemam živaca za ovo, kako niko ne razume! Naudiću su sebi na kraju, hoću! Pustite me odavde više! Imate nju, imate njega, pustite mene! Ja ne mogu više, hoću kući da idem kod roditelje, da budem sa roditeljima. Hoću da izađem, kako vam nije jasno, bre?! J*bem te u usta smrdljiva, šta se kačiš na mene k*rvetino? Ne volim te, neću sa tobom! Razveo sam se, šta nije dovoljno? J*bem joj mamu! - urlao je Ša

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
dušanka

13.04.2024 05:49

TO GOVORI O NJOJ...NJENA JEDNA BUBULJICA JE VREDNIJA OD NERVNOG SLOM NENADA ALEKSIĆA...JA...PA...JA...

Darko

13.04.2024 17:44

dusanka i slicni ,prvo treba da se ukine tv pink pod hitno,mitrovic na robiju dozivotnu,a ova bagra,sljam,iz ove tz.elite na psihijatriju,Toponica kod Nisa.To je resenje za ovaj narod i drzavu.