ŠA IZGOBORIO MORBIDNE UVREDE NJEGOVOG BIVŠOJ: Vanju psovao ka kočijaš, skandalozno!

Autor:

Zadruga

12.04.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša nije mogao da dođe sebi!

ŠA IZGOBORIO MORBIDNE UVREDE NJEGOVOG BIVŠOJ: Vanju psovao ka kočijaš, skandalozno!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom današnjeg popodneva, u rijalitiju "Elita", Nenad Aleksić Ša je doživeo nervni slom zbog emotivnih turbulencija izazvanih njegovom devojkom Mionom Jovanović. Nenad je bio vidno potresen i emotivno uzdrman nakon sukoba sa Mionom, što je izazvalo zabrinutost među ukućanima.

Sukob između Nenada i Mione eskalirao je do tačke koja je dovela do nervnog sloma ovog poznatog repera. Detalji ovog sukoba nisu potpuno jasni, ali je evidentno da su emotivne tenzije dovele do dramatične reakcije.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša besni

 

- Ne mogu više ovde, kome nije jasno, bre?! Kome nije jasno! Kakva Vanja, mamu joj j*bem! Boli me k*rac za Vanju i k*rvu onu! Mamu li joj j*bem! Hoću da idem odavde, nemam živaca za ovo, kako niko ne razume! Naudiću su sebi na kraju, hoću! Pustite me odavde više! Imate nju, imate njega, pustite mene! Ja ne mogu više, hoću kući da idem kod roditelje, da budem sa roditeljima. Hoću da izađem, kako vam nije jasno, bre?! J*bem te u usta smrdljiva, šta se kačiš na mene k*rvetino? Ne volim te, neću sa tobom! Razveo sam se, šta nije dovoljno? J*bem joj mamu! - urlao je Ša

Nakon što je Nenad doživeo nervni slom, ukućani rijalitija "Elita" pružili su mu podršku i pokušali da ga smire. Gledaoci širom regiona takođe su iskazali svoju podršku putem društvenih mreža, iskazujući saosećanje prema Nenadovoj teškoj situaciji.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cilka

12.04.2024 21:15

Pustite ga kod mame Deckic je neurozan malko