SKANDAL U ELITI! Miona se UŽIVO u programu obratila Vanji Ignjatović, poseduje OVAJ KLJUČNI dokaz kojim će UNIŠTITI Ša!

Autor:

Zadruga

12.04.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović rešena da kompletno uništi Nenada Aleksića Ša!

SKANDAL U ELITI! Miona se UŽIVO u programu obratila Vanji Ignjatović, poseduje OVAJ KLJUČNI dokaz kojim će UNIŠTITI Ša!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći u rijalitiju ,,Elita 7" održana je još jedna emisija ,,Gledanje snimaka", a voditeljka Ivana Šopić razgovarala je sa Mionom Jovanović i Nenadom Aleksićem Ša o njihovim bivšim partnerima, Vanji Ignjatović i Stanislavu Krofaku

Naime, Miona je imala potrebu da se obrati bivšoj supruzi Nenada Aleksića Ša, Vanji, te joj je uživo u programu poručila da sve što zna o njoj, zna iz reperove priče, a potom joj je uputila molbu da ukoliko poseduje snimak sa suđenja, da objavi javno, kako bi se dokazala istina. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Ivana Šopić

 

Miona je izjavila da joj nije jasno zbog čega je Ša prećutao detalje sa suđenja, nakon čega se ona oglasila za medije i ispričala svoju stranu priču i poručila da je sa Nenadom imala blizak susret, što je Jovanovićevu isteralo iz takta. 

- Ja samo mogu da kažem što se Vanja tiče, sve što mislim o njoj, mislim iz Nenadovih priča! Nije mi jasno zašto je prećutao to? Zašto mi nije preneo šta se desilo!? Ja njoj ne verujem! - poručila je Miona, pa nastavila:

- Ja Nenadu verujem da ga boli uho! Je l' postoje kamere u tom sudu? A da nije ona snimala? Da nema neki klip! Vanja ako imaš klip, molim te da ga okačiš, tada će sve biti jasno ljudima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Ivana Šopić i Miona Jovanović

 

- Ja sam sve na početku gutao i trpeo u sebi, ali sam čekao da vidim da li će to da prestane. Nekako mi je normalno da se ljulja i da zanosi, jer su se tek videli posle raskida. Intuicija mi je govorila da nije sve čisto između njih. Govori mi sad da je to to i da je gotovo sve ovde - rekao je Ša.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading