ŠA POKUŠAVA DA POBEGNE IZ ELITE: Obezbeđenje ga prati u stopu, dobio NAPAD GUŠENJA nasred imanja!

Autor:

Zadruga

12.04.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša ne prestaje da šokira javnost!

ŠA POKUŠAVA DA POBEGNE IZ ELITE: Obezbeđenje ga prati u stopu, dobio NAPAD GUŠENJA nasred imanja!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom današnjeg popodneva, u rijalitiju "Elita", Nenad Aleksić Ša je doživeo nervni slom zbog emotivnih turbulencija izazvanih njegovom devojkom Mionom Jovanović. Nenad je bio vidno potresen i emotivno uzdrman nakon sukoba sa Mionom, što je izazvalo zabrinutost među ukućanima.

Sukob između Nenada i Mione eskalirao je do tačke koja je dovela do nervnog sloma ovog poznatog repera. Detalji ovog sukoba nisu potpuno jasni, ali je evidentno da su emotivne tenzije dovele do dramatične reakcije.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša na kapiji

 

Nenada je u stopu pratilo obezbeđenje, dok je on kukao na sav glas po imanju, jer nije mogao da dođe sebi nakon svađe sa Mionom Jovanović. 

U jednom trenutku Nenad Aleksić Ša se zaleteo ka metalnoj ogradi, pokušavajući da pobegne iz rijalitija, ali mu nije pošlo za rukom. Izazivajući pažnju gledalaca, shvativši da ništa nije postigao, Nenad se uputio ka imanju, gde ga je sačekao Marko Đedović koji je pokušao da ga urazumi i smiri. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša plače zbog MIone Jovanović

 

Njih dvojica su seli i popričali, ali Nenad nije mogao i dalje da dođe sebi, pa je urlao na sav glas. U jednom trenutku se zagrcnuo i počeo da se guši, ali je ubrzo došao do vazduha i nastavio da urla. 

- Ne mogu više ovde, kome nije jasno, bre?! Kome nije jasno! Kakva Vanja, mamu joj j*bem! Boli me k*rac za Vanju i k*rvu onu! Mamu li joj j*bem! Hoću da idem odavde, nemam živaca za ovo, kako niko ne razume! Naudiću su sebi na kraju, hoću! Pustite me odavde više! Imate nju, imate njega, pustite mene! Ja ne mogu više, hoću kući da idem kod roditelje, da budem sa roditeljima. Hoću da izađem, kako vam nije jasno, bre?! J*bem te u usta smrdljiva, šta se kačiš na mene k*rvetino? Ne volim te, neću sa tobom! Razveo sam se, šta nije dovoljno? J*bem joj mamu! - urlao je Ša

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mica

13.04.2024 08:19

Miljana I Sa to su para dva