DRAMA U ELITI! Nenadu Aleksiću Ša POZLILO naglo, obezbeđenje dotrčalo do njega!

Autor:

Zadruga

12.04.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša doživeo nervni slom, pa mu naglo pozlilo!

DRAMA U ELITI! Nenadu Aleksiću Ša POZLILO naglo, obezbeđenje dotrčalo do njega!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom popodneva u rijalitiju "Elita", Nenad Aleksić Ša doživeo je nervni slom nakon saznanja da se njegova bivša supruga Vanja Ignjatović oglašava napolju. Ovaj događaj izazvao je burnu reakciju u rijaliti kući, dok je Ša počeo da urla iz petnih žila.

Nenad Aleksić Ša, koji je inače poznat po svom temperamentu, nije mogao da sakrije bes i frustraciju nakon saznanja o spoljnim dešavanjima. Njegovi cimeri su bili u šoku zbog njegovog iznenadnog nervnog sloma, a produkcija rijalitija je morala da reaguje kako bi smirila situaciju. U jednom trenutku Nenadu je naglo pozlilo, od stresa i besa, pa je počeo da pljuje svuda oko sebe. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

 

Obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti, jer je Nenad pretio da će nauditi sebi, pokušavajući da izazove reakciju i sažaljenje kod takmičara, kako ga više ne bi komentarisali. 

Ša i Vanja su bivši supružnici čiji je odnos bio poprilično turbulentan, kako van, tako i unutar rijaliti sveta. Njihov brak je bio predmet raznih medijskih spekulacija, a javnost je sa pažnjom pratila svaki njihov korak i svaku javnu raspravu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša besni u Eliti

 

- Ja sam razveden! Razveden! Svaki dan, pita me Ivana, pita me Milan, oglašava se bivša žena, nije ona sa mnom u braku! Ja sam razveden! Šta ima koji k*rac da se oglašava napolju? Peru njena sr*nja preko toga! Razveden! - urlao je Ša, pa nastavio:

- Vanja nikad ne može da bude sa mnom! Ja sam razveden! Potenciraju da bi njeno d*pe prali, jer znaju da će za to da se hvata! Ja sam čist! Ja ovo neću! Miona hoće da ode od mene i da ode na Rajsko sa njim!

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading