JANJUŠ NA APARATIMA: Evo kako je REAGOVAO na ZVERSKU akciju Maje i Stanislava! Sve SLUŠAO u izolaciji (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.04.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne može da veruje šta čuje!

JANJUŠ NA APARATIMA: Evo kako je REAGOVAO na ZVERSKU akciju Maje i Stanislava! Sve SLUŠAO u izolaciji (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Nakon žurke koja je prethodne večeri održana u rijalitiju "Elita", novopečeni par, starleta Maja Marinković i MMA borac Stanislav Krofak, započeli su novu turu divljačke intimne akcije u izolaciji, međutim, ovoga puta nisu bili sami, jer je Majin bivši partner, Marko Janjušević Janjuš, sve slušao iz rehabilitacije, prostorije koja se nalazi odmah pored.

Naime, dok su Marinkovićeva i Krofak, malo je reći, uzdrmali zidove izolacije, ispuštali su i strastvene uzvike, što Janjuševiću nije dozvolio da zaspi, te je bio prinuđen da sluša sve dok nisu završili vrele igrarije ispod jorgana. Kako se može zaključiti i po reakciji, bivši košarkaš nije mogao da veruje šta čuje.

Republika

Foto: twitter.com/ZadrugaOfficial

Janjuš slušao vrelu akciju Maje i Stanislava

Podsećanja radi, kako su mnogi komentarisali, Maja i Stanislav su nedavno imali jednu od najbrutalnijih vrelih akcija ikada viđenih u rijalitiju, a starleta je u više navrata opominjala MMA borca i podsećala ga da se nalazi u "Eliti", pred kamerama. Marinkovićeva je vikala na sav glas, ali to nije sprečavalo Stanislava da da "po gasu", pa je Maja zaključila da se on iživljava nad njom, s obzirom da ne mari za njene opomene.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja i Stanislav imali brutalnu vrelu akciju u Eliti

- Ti stvarno nisi normalan, sad se iživljavaš! 'Alo, znaš gde se nalazimo - besnela je Maja, ali se Krofak nije zaustavljao i nastavio svojim tempom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading