UPLAKANA KAČAVENDA HITNO IZVEDENA IZ ELITE: Potresne scene u rijalitiju, Milena uništena zbog SMRTI MAJKE!

Autor:

Zadruga

02.04.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda je saznala da joj je majka preminula, momentalno napustila Elitu.

UPLAKANA KAČAVENDA HITNO IZVEDENA IZ ELITE: Potresne scene u rijalitiju, Milena uništena zbog SMRTI MAJKE!

Foto: TV Pink/printscreen

Milena Kačavenda, učesnica "Elite", prošle nedelje nakratko je napustila Belu kuću, ne bi li u bolnici obišla majku, koja je bila na odeljenju intenzivne nege, a kako saznaje Pink, majka joj je danas preminula.

Milenina majka nije izdržala, te je preminula samo dan nakon što je napunila 70. godina. 

Obezbeđenje je ušetalo na imanje, pa saopštilo Kačavendi tužne vesti, a potom joj poručili da napusti rijaliti, što je ona odmah učinila. 

Ukućani su se okupili oko nje, kako bi je utešili, dok se ona raspadala od tuge. U suzama je napustila velelepno imanje u Šimanovcima, kako bi sahranila majku.

 

U razgovoru, Milena otkriva sve traumatične trenutke kroz koje je prošla prethodnih dana. 

- Ona je pala na lice, slomila je nos, oni su je povratili, nešto je naišlo, rezultati su bili u redu, nije ni bilo razloga da bude vezana za krevet... Upozorili su me na to, da posle vizite nisu mogli da je probude. Skener mozga uradđen, nađen hematon 4 cm i jedan mali tromb, koji se desio od udarca. Zahvalila sam joj se za sve... Jednu stvar znam, s obzirom da joj je mozak otvaran, nikada ne bi želela da vegetira, da bude smetnja, živela je kao gospođa i htela je da tako ode - ispričala je Kačavenda. 

- Nikada niko nije spreman za te stvari, ja znam šta bi ona meni sada rekla i neka ide po redu ako mora, glava gore. Ja mrzim te momente gde si nemoćan skroz. Ona je meni bila sve, ali kada sam razgovarala u tom ulasku u Elitu, ona je mene podržala da uđem ovde, rekla mi je da uđem. Ona je mene gledala ovde ja to znam, više me je viđala ovde nego napolju. Držim se i borim se - rekla je Milena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
au

02.04.2024 13:13

Zlobna Kačavenda napravi Ani pakao od života ...a za sve to plati nevina žena ... karma je čudo...