UČESNIK ELITE POKUŠAO DA SE UBIJE: Hitno prevezen u bolnicu, molio majku da ga pusti da UMRE!

Autor:

Zadruga

25.03.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik Elite je pokušao sebi da oduzme život, završio na psihijatriji.

UČESNIK ELITE POKUŠAO DA SE UBIJE: Hitno prevezen u bolnicu, molio majku da ga pusti da UMRE!

Foto: Shutterstock

Uroš Stanić ima često histerične napade u rijalitiju, a nedavno se oglasila i njegova majka, koja je izjavila da je sve što je govorio, lagao kako bi se gledaoci na njega sažalili. Kako je njegova bivša koleginica otkrila, Uroš joj se poverio da je u tinejdžerskim danima pokušao sebi da oduzme život, jer nije mogao više da skriva svoju se*sualnu orijentaciju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Stanić

 

- Radili smo zajedno, meni je bio simpatičan u početku, stalno je bio nasmejan i vrcav, ali je uvek imao neki tužan pogled. Jednom prilikom mi je priznao da ga niko od porodice ne podržava, kao ni to što je u ranim godinama shvatio da mu se dopadaju muškarci. Takođe mi je pričao da ga je otac zlostavljao, da mu mama mnogo pati, jer otac i nju maltretira zbog Uroša. Ispričao mi je kako je sa 15 godina želeo da umre i da nije video svrhu života.  Kazao mi je kako je jedan dan došao iz škole, da su ga drugri maltretirali, a da je kod kuće imao ozbiljnu svađu sa ocem.Uzeo je gomilu lekova, koje je imao kod kuće i krenuo da pije. Kaže da se mnogih stvari ne seća, samo da se probudio u bolnici. Pored njega su bile majka i tetka, koje su ga zatekle bez svesti - govori Uroševa koleginica za Star.

- On je tada rekao da ne želi da živi i da su trebali da ga puste da umre. Tada su ga prebacili na psihijatriju i doktorka je svaki dan pričala sa njim, tako mesec dana i vratila mu je volju za životom. Ne znam da li laže ili ne, ali je očigledno da mu treba ljubavi i pažnje - dodala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading