DRAMA U ELITI! Uroš Stanić PAO kao sveća, pa doživeo NERVNI SLOM!

Autor:

Zadruga

12.03.2024

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dramatična stiuacija u rijalitiju ,,Elita"!

DRAMA U ELITI! Uroš Stanić PAO kao sveća, pa doživeo NERVNI SLOM!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom dana takmičar rijalitija ,,Elita 7" Uroš Stanić se tokom popodneva rasplakao, zbog čega se osamio i ridao na sav glas. U jednom trenutku Žana Milinković Đorđević Omnia prošla je pored njega, kako bi ga utešila i upitala ga kad planira da promeni svoje ponašanja. 

Uroš Stanić je poznat kao veliki provokator i vrlo često ulazi u konflikte sa ostalim takmičarima sa imanja u Šimanovcima, pa ga je Žana već nekoliko puta posavetovala da se smiri i dovede u red. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Stanić Elita

 

- Imam oscilacije u raspoloženju. Ne spavam lepo Borim se sam sa sobom. Jao, mama - jecao je Uroš.

- Kako se to ponašaš? - upitala je Žana.

- Neću se smiriti, jak mi je loše - istakao je Uroš.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Stanić Elita

 

Nakon što je doživeo naglu promenu raspoloženja, Uroš se povukao i odlučio da se osami kako bi obradio svoje emocije. Scene Uroša kako sam plače van očiju ostalih takmičara pokazuju da i jaki ljudi ponekad trebaju vreme da se nose sa svojim unutrašnjim teretom. Njegova iskrenost i hrabrost da pokaže svoju ranjivost su dirnule mnoge, kako unutar rijaliti kuće, tako i van nje.

Uroš Stanić je, kroz svoje emotivno iskustvo, pokazao da snaga i ranjivost idu ruku pod ruku. Njegova iskrenost i hrabrost da pokaže svoje emocije su inspiracija mnogima da budu otvoreniji u izražavanju svojih unutrašnjih borbi. Uroševa priča će ostati kao podsetnik da i u najizazovnijim trenucima, važno je biti iskren prema sebi i potražiti podršku kad je potrebno.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading