ŠA MORA DA BUDE KAŽNJEN: Otkriveno kada će Miona i Ša biti POTRČCI!

Autor:

Zadruga

25.03.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda želi da bude vođa, kako bi postavila Mionu i Stanislava za potrčke!

ŠA MORA DA BUDE KAŽNJEN: Otkriveno kada će Miona i Ša biti POTRČCI!

Foto: TV Pink/printscreen

Takmičarka "Elite" Milena Kačavenda bila je jedna od sagovornica voditelja Darka Tanasijevića u Šiša baru sinoć. Milena je analizirala aktuelne priče u rijalitiju, te istakla da bi, da je ona vođa, za potrčke postavila Mionu Jovanović i Stanislava Krofaka Panteru. Kako je istakla, Nenad Aleksić Ša mora da bude kažnjen, a to bi mu bila najveća kazna.

- Kako si Milena, šta se zbiva sa tobom i Ivanom Marinkovićem? -započeo je Darko.

- Mislim da mu se dopadam i da me bari. Očekivano je to sve, videli smo da ne može da sačeka da pričam, imam utisak da se kači na mene jer ga nerviram, meni je bilo drago kad je on ušao, ali kako vreme odmiče, on je prešao u donji dom i pokušava neku bandu da napravi, krenuo je da napada Žanu i ostale, ja sam njemu užasno iritantna, ja sam vrlo dobro upamtila šta je rekao, očekujem od njega vređalice, nervira ga što sam bliska sa Markom, misli da bi mi lakše je*ao kevu da nema Đedovića, nije opravdao neko svoje učešće, ima obraz đon, ne trebaju mu toliki ratovi u kući, mnogo je pustio jezik. Njegova žena mi je jako iritantna takođe, ne mogu da verujem da žena ne može da promeni muškarca - rekla je Kačavenda.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Kačavenda smatra da je Ivan zaljubljen u nju

- Šta se dešava sa Teodorom i Bebicom? - pitao je Darko.

- Pitanje je dana kada će ona da pukne, ona je danas brijala bradu Gačiću u toaletu, Bebica je dunuo pa je štrajkovao ispred izolacije, svi su na strani Teodore za sada i stvarno je priznala da želi da se otkači od Bebice - rekla je Kačavenda.

- Šta se zbiva sa Janjušem i sa Aneli? - pitao je Darko.

- Sve hoću sa njom da sednem, ali pošto je došlo brzo do pomirenja nisam imala priliku. Ja sam Janjuša mnogo zavolela, preopznala sam nešto što jako volim, jako je zabavan i duhovit. Njemu po očima mogu da vidim kad prebaci, na ivici je bio pucnanja i sve se slomilo na njoj, uvek mi hvali procenat da budem sigurna u njenu ljubav jer ga provocira nekim glupostima potpuno bespotrebno. Drago mi je da se isplakao, ja se nadam da će oni izgurati - rekla je Kačavenda.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Kačavenda želi da postavi Mionu i Panteru za potrčke

- Za kraj mi reci nešto za Ša, Mionu i Stanislava? - pitao je Darko.

- Ja da sam vođa, ja bi ih stavila za potrčke, ja imam jedino herca da ih stavim, ja Ša gotivim ali mora da bude kažnjen za sve što me je izvređao - rekla je Kačavenda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading