TRI MESECA OD MIHAILOVOG SAMOUBISTVA! Janjuš zaprepastio gledaoce, samo mu je JEDNO U GLAVI, a radi se o Aneli!

Autor:

Zadruga

25.03.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš ponovo šokirao publiku rijalitija "Elita"!

TRI MESECA OD MIHAILOVOG SAMOUBISTVA! Janjuš zaprepastio gledaoce, samo mu je JEDNO U GLAVI, a radi se o Aneli!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram

Takmičar "Elite" Marko Janjušević Janjuš je nedavno imao nervni slom u emisiji, raskinuo sa Aneli Ahmić zbog Stanislava Krofaka Pantere, pa se slomio zbog samoubistva brata Mihaila Janjuševića. Nakon sloma, Janjuš se izvinio Aneli i pomirio sa njom, a sinoć je o svemu ovome otvorio dušu voditelju Darku Tanasijeviću u Šiša baru, a njegovo izlaganje ponovo je šokiralo publiku.

- Šta se sve ovo zbilo u zadnja dva dana - pitao je Darko.

- Pa šta bih ti rekao, nakupilo se svega i svačega. Kada je bila žurka, krenuo sam da budem lošije i kada ti je loše, sve ti smeta, tražiš što ne bi trebalo da tražiš, preuveličaš i kažeš u besu neke stvari. Teško. Danas je tri meseca otkako sam izašao iz rijalitija zbog toga, generalno me to drži najviše, pa sve ide s tim. Moram da izdržim, znaš zbog čega si tu, kada si svesne glave, dosta razmišljaš i kada saslušaš pojedine ljude, ništa ti bolje neće biti da izađeš, biće i gore. Baš sam danas pričao, Aneli i ja, mi nemamo nikakvog izduvnog ventila. Ti si zatvoren i onda pulsira, pulsira, pa eksplodira - rekao je Janjuš.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Janjuš slomljen na tromesečnicu Mihailove smrti

- Eksplodiralo je u petak, ali me je iznenadilo što si tražio od Miće da je dovede u pab da joj se izviniš - rekao je Darko.

- Nisam većinu mislio, jednostavno. Ja sam par stvari rekao onako ružnih što sam odmah posle toga rekao da ne mislim, u besu sam rekao, tražio sam je da joj kažem da ne mislim. Ne mislim da ima nešto sa Stanislavom, rekao bih ti da mislim, ne postoji, to su budalaštine... Ružno bi bilo da kažem bilo šta što sam govorio prošli put, jer vidim kako me puste kada pogrešim. To ne mogu svi da urade, to mogu da urade iole empatični ljudi, ja to sve kapiram - rekao je Janjuš.

- S tobom i Aneli je sve kako treba? - pitao je Darko.

- Jeste, nadam se da će biti. Teško nam je baš zbog tog nekog izduvnog ventila, jedino smo jedno drugom izduvni ventil. Je**ga, baš je bolesno volim. Ja sam rekao, Darko, da ću je zaprositi. Ja želim to da uradim - rekao je Janjuš.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Janjuš i dalje planira da zaprosi Aneli

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Sasa

25.03.2024 10:42

Ni stida ni srama.Sta mu gleda cerka htela ne htela deca joj salju klipove. Majka mu na grobu spava a on samo j... i tako zali.Brukooooo

Cilka

25.03.2024 13:30

Bogu hvala sto nemam nikoga u svom okruzenju ni sličnog njemu Jaooo mom bratu je danas 3 meseca ali ja HOCU DA SE ZENIM Ako me razumete Olos nevidjen

jasna

25.03.2024 14:32

bolest nebira ovaj bolesnik od kadra tesko smece