ŠOK PRIZOR U ELITI: Takmičari se poređali kao SARDINE, čekaju da im Veliki šef ODSVIRA KRAJ!

Autor:

Zadruga

24.03.2024

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hit na društvenim mrežama!

ŠOK PRIZOR U ELITI: Takmičari se poređali kao SARDINE, čekaju da im Veliki šef ODSVIRA KRAJ!

Foto: Printscreen

Subota veče je vreme kada ukućani "Elite" nominuju jedni druge. Na taj način već u nedelju, finalnom odlukom kroz glasove publike, biće odlučeno ko od nominovanih napušta luksuzni kompleks u Šimanovcima. Ove nedelje, čak šestoro takmičara će se boriti za opstanak u rijalitiju, a neka imena šokirale su, kako ukućane, tako i gledaoce kraj malih ekrana.

Naime, za izbacivanje nominovani su Uroš Stanić, Uroš Rajačić, Marija Malivuk, Nenad Macanović Bebica, Darijan Radomirović i Pablo Milevski, a kako pravila nalažu, ugroženi takmičari moraju da spavaju u izolaciji. Međutim, kako ih ove nedelje ima šestoro, nominovanio su se poređali kao sardine, a fotografija se brzo proširila društvenim mrežama.

Republika

Foto: printscreen

Nominovani zadrugari spavaju kao sardine

"Kako su se poređali, hit", "Čekaju da Veliki šef odsvira kraj", "Pa, ovo još nisam video, ludilo", "Spavaju, boli ih uvo, šta će ljudi, "Gledaj Bebicu što se prekrio preko glave", samo su neki od komentara ispod objave na društvenim mrežama.

Podsećanja radi, Miljana Kulić je otvorila dušu i otkrila sve detalje o tužbi koju je najavila takmičarka rijalitija "Elita" Snežana Jovičić protiv njenog bivšeg dečka Darijana Radomirovića. Naime, kako je Miljana istakla, Snežana je odlučila da podnese tužbu protiv Darijana nakon njihovog raskida u rijalitiju, zbog njegovog navodnog ponašanja koje je doživela kao provokaciju.

Sneža mu je rekla da ako bude ušao kod nje u krevet, da će ga tužiti za to - otkrila je Miljana Kulić. 

Oni imaju krizu identiteta, čim kreneš da se porediš sa nekim, ti imaš kriz identiteta - dobacio je Đedović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading