ZBOG ANITE IZBAČEN IZ ELITE: Za ovog takmičara je rijaliti ZAUVEK ZAVRŠEN!

Autor:

Zadruga

18.03.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik dobio najmanje glasova publike, pa za sve okrivio Anitu Stanojlović!

ZBOG ANITE IZBAČEN IZ ELITE: Za ovog takmičara je rijaliti ZAUVEK ZAVRŠEN!

Foto: Tv Pink

Sinoć se u rijalitiju "Elita" odigrala nesvakidašnja emisija "Izbacivanje". Naime, čak petoro učesnika se borilo za opstanak - Uroš Stanić i Ivan Marinković, koje su nominovali Odabrani takmičari, Teodora Delić, koju su nominovali cimeri, kao i Pavle Milevski i Slobodan Josipović, koje je nominovala publika.

Voditelj Darko Tanasijević je obavio intervjue sa aktuenlnim učesnicima popularnog rijalitija, a potom okupio takmičare nominovane za izbacivanje, kako bi se odigrala izgra za opstanak, koju je organizovao Veliki šef.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nominovani učesnici jedu jabuke

Nominovani učesnici su imali zadatak da pojedu jabuku bez ruku, a nakon završene igre, Tanasijević je saopštio rezultate glasanja. Najviše glasova publike imao je Ivan Marinković, koji je dobio 32 odsto podrške.

Pavle Milevski, poznatiji kao Pablob, osvojio je 27 odsto glasova publike. Stanić, koji je pozvao sve svoje fanove da glasaju u što većem broju, osvojio je samo 19 odsto glasova.

Na kraju su ostali Teodora i Sloba. Tanasijević je saopštio da je Teodora osvojila 17 odsto SMS glasova, dok je Josipović imao samo 5 odsto, te je on takmičar koji je zauvek morao da napusti Belu kuću.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Voditelj saopštio da Sloba napušta Belu kuću

Voditeljka Ana Radulović je sačekala Slobu u studiju, koja je smatrao da je izbačen zbog Anite Stanojlović.

- Ovo nije bila borba između Pabla i mene, već između Anite i mene. Anita je zvala svoje glasače da glasaju za Pabla, jer sam ja protiv njene veze - istakao je Josipović, pa otkrio ko ga je najviše nervirao:

- Oni koji psuju decu, Ivan Marinković i Marija Malivuk, oni su uvek išli u ekstreme. Meni su najdraži Lejdi Di i Nikola Lakić i sa njima ću se sigurno družiti - poručio je, sada već bivši učesnik "Elite".

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Josipović smatra da je izbačen zbog Anite

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading