ANITA NAPLJUVALA ANĐELA IZA LEĐA: Đedoviću obelodanila sve TAJNE, otkrila kad će RASKINUTI sa njim! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.03.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svesna da njihova veza nema budućnost!

ANITA NAPLJUVALA ANĐELA IZA LEĐA: Đedoviću obelodanila sve TAJNE, otkrila kad će RASKINUTI sa njim! (VIDEO)

Foto: youtube.com/RTV Pink/Zadruga Official

Anita Stanojlović iskoristila je priliku kad se Anđelo Ranković pomerio od nje tokom jedne emisije da se požali Marku Đedoviću i prizna koliko je nezadovoljna u njihovom odnosu. Anita je otkrila koliko joj smeta Anđelovo ponašanje, ali da joj je on rekao da ne planira da se promeni zbog nje, zbog čega je ona svesna da će doći do raskida čim se završi rijaliti takmičenje. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović

- Tako, tako, sad ćeš do kraja emisije tu da sediš. On mene nervira, sve promenim, a on da ne promeni ništa. Sve mi smeta, neću tako - govorila je Anita. 

- Šta? - upitao je Đedović. 

- Što bih ja bila sa njim još tri i po meseca kad znam da ćemo da raskinemo? Ja znam da ćemo čim zamerim prvu stvar da promeni nešto, neće da menja način života, ne samo zbog mene nego ni zbog koga - pričala je Stanojlovićeva, pa nastavila: 

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović

- Meni smeta da ima toliko drugarica, da provodi vreme sa devojkama i da ih zapraćuje. Ne mora da promeni, može da koriguje, ali on neće.

- Misliš da bi to sprečilo prevaru? Moraš da imaš objašnjenje. To su stvari oko kojih se bez potrebe mučiš - dodao je Marko Đedović. 

- Ne mislim, nego sam ljubomorna. Neka radi šta hoće. Ako mi nešto smeta može da promeni. On se meni smeje u facu i kaže mi: "Ili privhati ili produži dalje". Onda neka on nađe neku koja ima 30 godina, ja nemam poverenje jer znam kakav način života vodi - objašnjavala je Anita.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
JA

18.03.2024 07:58

Ocigledno je sve to o cemu Anita prica. Ulazak u vezu sa Anitom je Andjelu dao opstanak duzi nego sto ga je imao ikada do sada u rijalitiju ,ako ne racunam vezu sa Dzehvicom. Anita jeste lepa,ali karaterno ona nikako ne odgovara Andjelu ,ali on zbog para i opstanka igra tu laznu igru njenog decka,brze mu prolazi vreme ,a parice samo kaplju !