ANĐELO NA APARATIMA, ANITA SE BACILA NA PANTERU: Kamera sve usnimila, Stanojlovićeva na sve načine pokušava da ga ZAVEDE!

Autor:

Zadruga

12.03.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ovoga će nastati haos!

ANĐELO NA APARATIMA, ANITA SE BACILA NA PANTERU: Kamera sve usnimila, Stanojlovićeva na sve načine pokušava da ga ZAVEDE!

Foto: TV Pink/printscreen, ATA Images

MMA borac Stanislav Krofak Pantera ušao je u petak u "Elitu" i odmah izazvao haos. Njegov ulazak je najviše zasmetao njegovoj bivšoj devojci Mioni Jovanović i reperu Nenadu Aleksiću Ša, koji ga već neko vreme nije vadio iz usta. Međutim, publika je uhvatila zanimljiv trenutak nakon Panterinog ulaska.

Naime, mnogi su primetili da se MMA borcu približila Anita Stanojlović, koja se u jednom trenutku natrtila pored njega, što je postala glavna tema za komentarisanje na društvenim mrežama.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Stanislav Krofak, Anđelo Rannković i Anita Stanojlović

Iako je Anita u emisiji "Pretres nedelje" na sve moguće načine pokušavala da se ogradi od teme koja je povezana za Stanislava, pa je bila jako škrta na rečima, jer kako je rekla ne želi da je ukućani povezuju sa njim i sebi stvara probleme u vezi. 

Međutim, izgleda da njeni postupci govore mnogo drugačije, jer je na društvenim mrežama opet isplivala fotografija, zbog koje je krenula lavina komentara. 

Naime, Stanojlovićeva uvek kada sedi pored Pantere ima potrebu da se namesto na način da što više istakne svoje stribute, a fanovi na društvenim mrežama ne mogu da ne komentarišu njeno ponašanje, jer je svima sumnjivo što tokom emisija toliko vremena provodi u njegovoj blizini. 

Republika

Foto: instagram.com

Anita Stanojlović i Stanislav Krofak

Inače, Anita ne krije da je ljubomorna, pa je Anđelu neke stvari u odnosu zabranila, kad su cimerke u pitanju, a ostaje da vidimo da li će on reagovati ako primeti da je preterano bliska sa Panterom. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cilka

12.03.2024 23:17

Opet se natrtila hahahaha Vi ste cudo 😄