ŠOK PRIZNANJE ANITE STANOJLOVIĆ: Ovo je istina o njenoj vezi sa Anđelom, sve iznela pred punim stolom!

Autor:

Zadruga

12.03.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogla da sakrije ovaj detalj!

ŠOK PRIZNANJE ANITE STANOJLOVIĆ: Ovo je istina o njenoj vezi sa Anđelom, sve iznela pred punim stolom!

Foto: printskrin

Takmičari rijalitija "Elita" danas su imali poseban zadatak u kom su morali da govore i posesivnosti u ljubavnim odnosima. Pojedinci su bili podeljeni u dva tima za debatu, a svaki učesnik je izneo svoje mišljenje, nakon čega je i porota imala pravo da kaže šta misli o njihovim izlaganjima, ali i da da svoj sud na zadatu temu. 

Među takmičarima bila je i Anita Stanojlović koja nije mogla da sakrije da je jako posesivna, ali i opsesivna, ali da ulaže veliki trud da to promeni jer smatra da ta osobina nje dobra za nju, a ni za njenog partnera sa kojim je u vezi. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović

Ja jesam opsesivna i posesivna. Istina je da to ne valja, ali se trudim da to kod sebe promenim koliko mogu. Jako sam mlada i mislim da neke stvari mogu da se korikuju. Moram samo da kažem da nije fer što su pojedini učesnici opravdali Teodorin flert ovde sa Gačićem, a moje dopisivanje su osudili. Ovo što je ona uradila je gore od onoga što sam ja uradila - kazala je Anita.

Takođe, mišljenje je iznela i Miona Jovanović, koja je rekla da može da podnese blagu dozu ljubomore, što je sve začudilo jer je u vezi sa Nenadom Aleksićem Ša, koji je jako posesivan i postavlja joj ozbiljne zabrane i određuje pravila ponašanja. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović

Ja jesam za ljubomoru, ali blagu dozu. Imala sam jednog dečka, ne mislim da Stanislava, koji nije znao da prestane i stalno me je zvao. Nije bilo lako da se pobegne iz tog odnosa. Ta posesivnost mi se tad zgadila - kazala je Miona.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading