MENSUR AJDARPAŠIĆ ZAUVEK NAPUSTIO ELITU: Voditeljka saopštila šok odluku, ukućani ZANEMELI!

Autor:

Zadruga

03.03.2024

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur Ajdarpašić se pozdravio sa ukućanima i napustio rijaliti.

MENSUR AJDARPAŠIĆ ZAUVEK NAPUSTIO ELITU: Voditeljka saopštila šok odluku, ukućani ZANEMELI!

Foto: youtube.com/pink.rs

Nakon sinoćnih nominacija, atmosfera u rijalitiju "Elita" postala je napeta. Prvo ime koje se našlo na listi nominovanih za izbacivanje je Samir Ramović, dok će mu se u izolaciji pridružiti Nenad Macanović Bebica. Večeras će gledaoci, svojim glasovima, odlučiti ko od ove dvojice takmičara napušta "Elitu". Samir, svestan ozbiljnosti situacije, već se sprema za potencijalni izlazak iz rijalitija, dok Bebica ostaje opušten i uveren da nema razloga za brigu.

Sinoć je došlo do neočekivanog obrta kada je Mensur Ajdarpašić napustio rijaliti, iako je prema ugovoru trebalo da ostane do 1. marta. Njegov izlazak iznenadio je mnoge, ali je ostavio prostor za spekulacije i tumačenja. Mensur je ljubazno pozdravio svoje cimere pre napuštanja "Elite", ostavljajući ih sa pomešanim osećanjima.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Mensur Ajdarpašić

 

Ovo neočekivano izbacivanje Mensura dodatno je začinilo već uzburkane odnose među takmičarima, iako je ostavilo prostor za razmišljanje o pravilima rijalitija i očekivanjima učesnika.

- Mensure, uputi se na kapiju... Hajde, ono tvoje kružno, pozdravi se sa svima - poručila je Ivana Šopić.

Mensur se pozdravio sa ukućanima i s osmehom na licu napustio velelepno imanje u Šimanovcim. Navedeni događaji samo su deo uzbuđenja koje pruža rijaliti "Elita", a publika sa nestrpljenjem iščekuje večerašnje odluke o izbacivanju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading