SVE MU JE DOŠLO NA NAPLATU! Oglasila se Sita Ahmić u jeku skandala Asmina Durdžića! Evo šta je poručila!

Autor:

Zadruga

20.02.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos počinje da ima ogromne razmere!

SVE MU JE DOŠLO NA NAPLATU! Oglasila se Sita Ahmić u jeku skandala Asmina Durdžića! Evo šta je poručila!

Foto: TV Pink/printscreen, Facebook

Sestra Aneli Ahmić, Sita Ahmić, oglasila se nakon optužbi Asmina Durdžića da je ona na spornom snimku, koji su objavili pojedini mediji, pa tvrdi da se on sada služi svim mogućim trikovima kako bi ukaljao njeno ime i ime njene sestre! 

- Ne bih da pričam na ovu temu, samo bih rekla da je Asmin odavno pokazao svoje pravo lice. Čovek ne bira sredstva i to kako će da nam ukalja imena i obraz. Već znate da ja sve objavljujem sa dokazima, tako da će za mnogo stvari morati da odgovara. Sve ovo je samo došlo na naplatu - rekla je kratko Anelina sestra za medije. 

Foto: Instagram.com

Ovako je Asmin provocirao Situ preko društvenih mreža

 

Podsećamo, pre ovoga, jedan od najkontroverznijih skandala koji je potresao javnost proteklih nedelja jeste sukob između Mustafe Durdžića, oca Asmina Durdžića, i Site Ahmić, poznate bosanske starlete. Ovaj sukob je eskalirao nakon što je Aneli javno optužila Asmina za neverstvo sa starletom Stanijom Dobrojević. Nakon ovog incidenta, Mustafa Durdžić se takođe uključio u medijski rat, iznoseći prljav veš iz odnosa sa Aneli, dok istovremeno pokušava da povrati ljubav Stanije.

Nedavno je Aneli Ahmić optužila Asmina za fizičko nasilje koje je navodno trpela dok je bila trudna. Ova optužba dodatno je usložnila već napetu situaciju između ove dve porodice.

Sita Ahmić, sestra Aneli, takođe se oglasila povodom ovog skandala, izražavajući svoje ogorčenje i sramotu zbog Asminove i Aneline ćerke Nore. Ona je prvo otkrila kako Asmin ćerki nije poslao poklon, danas izjavila za Pink.rs da je ipak dobila od oca narukvicu i 250 evra.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading