MAJKA ANĐELE ŠPARAVALO UDARILA NADICU U BOLNU TAČKU: Žestoko uzvratila pobednici "Zadruge 4", tek kreće HAOS!

Autor:

Zadruga

18.02.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Šparavalo žestoko uzvratila Nadici Zeljković, majci Kije Kockar!

MAJKA ANĐELE ŠPARAVALO UDARILA NADICU U BOLNU TAČKU: Žestoko uzvratila pobednici "Zadruge 4", tek kreće HAOS!

Foto: ST/N. PANČIĆ/Dragan Kadić

Takmičarka "Elite" Anđela Šparavalo u petak je napisala potresno pismo porodici koja ju se odrekla zbog veze sa Bojanom Pavlović. Ovo je posebno dirnulo pobednicu "Zadruge 4" Nadicu Zeljković, koja je osudila Anđelinu majku Aleksandru, te istakla da je cela Srbija zgrožena njenim ponašanjem.

Sada se ponovo oglasila Anđelina majka, koja je žestoko uzvratila majci Kije Kockar.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđela čita potresno pismo upućeno porodici

- Ona nema druga posla, nego da priča o majci Šparavalo. Umesto da joj je Kija podarila unuče, da ima o kome da brine, ona priča o majci Šparavalo. Ta žena hoće da igra rijaliti i da bude u žiži javnosti - započela je Aleksandra, majka Anđele Šparavalo, pa nastavila:

- Što se mene tiče, uopšte me ne zanima šta priča jedna Nadica, nek misli ona o svom detetu i da se ostvari kao baka, da dobije unuče, da ima čime da se bavi, a ne da misli o rijalitiju i da spominje mene. Ja u kući imam toliko problema da svi moji voljeni ostanemo zdravi, a ne da mislim o jednoj Nadici - istakla je Aleksandra Šparavalo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nadica Zeljković

- Samo ne znam odakle joj pravo mene da spominje, niti je učesnica, niti je bila u žiriju. Ona je našla da se bavi mojim detetom? Bolje bi joj bilo da se bavi njenom Kijom. Ženo, tvoje mišljenje me ne zanima, ostavi moje dete i mene na miru, ne uzimaj me više u usta. Ne daj Bože nikome da se nađe u ovoj situaciji. Plašim se za moje roditelje, mislim o svekrvi kojoj je ugrađen stent, samo da ostanu živi i zdravi, a ne da mislim o jednoj Nadici. Ta žena ne zna šta mi proživljavamo napolju - poručuje ona za "Pink.rs".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

18.02.2024 20:44

Zaveži ! A je l' si ti učesnica ? I ti treba da imaš unuče, nema tvoja Anđela 5 godina, nije mnogo mlađa od Kije ! Al pošto će joj muž biti Bojana - bolje da ćuti. Koja je trebala da im dodeli "0 bodova" , a ne 12 LGBT !

dušanka

19.02.2024 05:26

FUJ ZA TZV.MAJKU...SVOJE MESO SE NE JEDE...OČIGLEDNO JE DSA MAJKA NE POZNAJE SVOJE DETE...ŽALOSNO...ALI NEMA OPRAVDANJA DA JE SE ODRIČE---

dušanka

19.02.2024 05:28

NADICE SVAKA TI ČAST NA MAJČINSTVU...ŠTA GOD BILO, ALI SVE SI