MAJKA ANĐELE ŠPARAVALO POGAZILA REČ: Besna kao ris nakon PORODIČNE BRUKE, urnisala ćerku!

Autor:

Zadruga

10.02.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitno oglašavanje majke Anđele Šparavalo!

MAJKA ANĐELE ŠPARAVALO POGAZILA REČ: Besna kao ris nakon PORODIČNE BRUKE, urnisala ćerku!

Foto: printscreen/RTVPink

Anđela

Aleksandra Šparavalo, majka Anđele Šparavalo, nedavno je dala izjavu da se više neće oglašavati povodom ćerkine veze sa Bojanom Pavlović u "Eliti", ali je danas prekinula ćutnju. Anđeli je sinoć pročitano pismo rođenog brata, a ona je okrivila svoju majku, te rekla da mu je ona pomogla oko pisanja poruke.

Anđelina majka smatra da je ona Bojanu stavila ispred porodice.

- Svaki komentar je suvišan. Vidite i sami da joj je Bojana bitnija od porodice, tako da više na tu temu nemam reči - rekla je Aleksandra kratko za "Pink.rs".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela se šokirala kad je čula šta joj je brat poručio

Podsetimo, Darko Tanasijević je Anđeli sinoć pročitao pismo uživo u emisiji.

- Anđela, tvoj rođeni brat je imao potrebu da ti odgovori na rođendansku čestitiku. Rekao ti je: "Sestro moja, da ti tvoj brat kaže, želim da mi više nikada ne čestitaš rođendan! Slavi ti svoju dvomesečnicu sa lezbijkom koju jašeš svaku noć, brukajući sebe i celu porodicu, a za mamu ti nikada neću oprostiti koliko si joj bola nanela, a znaš i sama kakva je naša mama. Čestitaš mi rođendan, a gazila bi po nama mrtvima zbog ove lezbijke! Za moj rođendan sam poželeo da, zbog svega što si uradila mojoj mami, ostane zdrava i da je tu uz mene i da nikad ne ode" - rekao je Tanasijević, a Anđela je zanemela od šoka.

- Ne znam šta da ti kažem Darko. Mislim da mu je moja majka pomogla u toj poruci, jasno mi je da sam ja njega povredila i sve... Stvarno ne mogu sada da pričam o tome, jako sam se potresla - odgovorila je Anđela.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela i Bojana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading