ZVEZDAN SLAVNIĆ PRIZNAO DA JE ONA NJEGOVA NAJVEĆA LJUBAV: Napokon prekinuo tišinu, jednim potezom MATIRAO SVE BIVŠE!

Autor:

Zadruga

21.01.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić otkrio ko je njegova najveća ljubav.

ZVEZDAN SLAVNIĆ PRIZNAO DA JE ONA NJEGOVA NAJVEĆA LJUBAV: Napokon prekinuo tišinu, jednim potezom MATIRAO SVE BIVŠE!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Diskvalifikovani učesnik Zadruge 6, Zvezdan Slavnić, povukao se iz medija, a oglašava se samo i isključivo putem društvenih mreža, gde je poprilično aktivan.

Njegove objave uglavnom su predmet interesovanja javnosti, a najnovija fotografija izazvala je pravu buru na internetu.

Naime, on je podelio fotografiju svoje mezimice, ćerke Sare, koja je izrasla u pravu lepoticu, a Zvezdan je preponosan na nju, pa je odlučio da se pohvali brojnim fanovima, koji prate svaki njegov korak.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Zvezdan Slavnić

 

Slavnić je objavio ovu fotografiju, pa joj javno izjavio ljubav i stavio do znanja da niko nikada neće moći da zauzme njeno mesto. Odnos im se znatno popravio nakon rijalitija, a Zvezdan je odlučio da nadomesti odsustvo i svaki slobodan trenutak koristi, kako bi proveo sa njom:

- Moja najveća ljubav! S - napisao je Zvezdan Slavnić uz fotografiju.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Zvezdan Slavnić, ćerka

Podsetimo, bivša učesnica šeste sezone rijaliti programa "Zadruga" i odnedavno voditeljka, Ana Ćurčić, otvoreno je progovorila o svom životu, uključujući i teške trenutke koje je prošla sa bivšim partnerom i robijašem Zvezdanom Slavnićem.

Kako je Ana istakla, odlučila je da progovori o svojim iskustvima, iako je dugo vremena krila mnoge detalje od svoje porodice.

- Nisam sve govorila mami i sestri, krila sam skoro sve. Plašila sam se da joj kažem da ne dođe i kaže nešto njemu. Mama je znala neke stvari, ali sam dosta prećutkivala jer sam se plašila. On je prema mojoj deci i svima u mom životu bio izuzetno kulturan - objasnila je Ana u jednoj emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading