ZVEZDANOVA BIVŠA ŽENA I LJUBAVNICA PONOVO OČI U OČI! Ana Ćurčić i Anđela postale koleginice, otkriveni ŠOK detalji njihovog prvog susreta!

Autor:

Zadruga

17.01.2024

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić je otkrila kako se oseća povodom činjenice da joj je Zvezdanova ljubavnica sada koleginica!

ZVEZDANOVA BIVŠA ŽENA I LJUBAVNICA PONOVO OČI U OČI! Ana Ćurčić i Anđela postale koleginice, otkriveni ŠOK detalji njihovog prvog susreta!

Foto: ATA Images

Kako je Republika ekskluzivno pisala, bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga" Ana Ćurčić postala je voditeljka i novo lice jedne domaće televizije. Ovim povodom stupili smo u kontakt sa s njom, kako bi nam otkrila prve utiske o novom aganžmanu o kojem javnost ne prestaje da bruji.

- Pregovarala sam i presrećna sam uslovima koje sam dobila, tako da istina je da postajem voditeljka. Ne smem ništa još da otkrivam, ali mogu da kažem da spremamo ogromna iznenađenja! Danas mi je bio prvi radni dan, sve kolege su me dočekale kako dolikuje, oduševljena sam - izjavila je Ana Ćurčić.

Međutim, ova informacija dodatno je izazvala pometnju u javnosti, s obzirom da na istom mestu radi i bivša ljubavnica Zvezdana Slavnića, Anđela Đuričić, sa kojom je Zvezdan Anu i prevario u rijalitiju.

Anina izjava da je profesionalac i da nema nikakav problem sa kolegama, demantuje sva nagađanja i tračeve o mogućoj netrpeljivosti između njih dve. Svaka od njih zna svoje zaduženje i obaveze, te sve obavljaju bez tenzije.

Republika

Foto: Instagram.com

Anđela Đuričić i Ana Ćurčić

 

- Ja sam profesionalac, nemam nikakav problem. Bićemo koleginice - rekla je Ana za domaće medije i tako demantovala sva nagađanja i tračeve da između njih dve postoji bilo kakva netrpeljivost.

Podsetimo, Anđela Đuričić uplovila je u emotivnu vezu sa Zvezdanom Slavnićem, koji je tada kod kuće čekao vanbračna supruga Ana Ćurčić. Ćurčićeva je dobila ponudu da uđe u "Zadrugu 6" i pred kamerama se obračuna sa suprugom i njegovom devojkom, što je i prihvatila. Mesecima je publika gledala potresne scene njihovih svađa i nervnih slomova, a Ana je u nekoliko navrata pred kamerama tvrdila da ju je Slavnić psihički i fizički godinama zlostavljao. Zvezdan i Anđela su diskvalifikovani pred sam kraj, a njihova veza nije potrajala ni napolju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
PODMUKLA Ana Curcic

17.01.2024 13:33

Eee, Andjela Djuricic dete koje je sa 22 god. doslo u velegrad Beograd ( grad koji ju je na trenutak i pojeo), NEISKUSNO DETE KOJE JE UNISTIO ONAJ Zvezdan UBICA i ova PODMUKLA Ana Curcic. Bori se Andjelce...