UZNEMIRUJUĆA OBJAVA TRUDNE ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Totalno izbezumljena, ovakvu je nikada pre nismo videli! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.01.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko ne zna šta se događa sa trudnom Aleksandrom Nikolić, fanovi sve povezali sa raskidom sa Carem.

UZNEMIRUJUĆA OBJAVA TRUDNE ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Totalno izbezumljena, ovakvu je nikada pre nismo videli! (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Na nedavno objavljenom Instagram profilu trudne starlete Aleksandre Nikolić izazvala je dosta pažnje među njenim pratiocima. Naime, Aleksandra je zatražila od svojih fanova da joj se jave privatno kako bi im dala link ka jednom profilu koji bi trebalo da blokiraju. Ova situacija je izazvala diskusiju među javnošću i postavlja se pitanje da li je u redu koristiti svoju popularnost na ovakav način i koliko je odgovorno pozivati svoje pratioce da prijavljuju profile.

Aleksandra Nikolić je postala poznata javnosti kao učesnica rijaliti programa, a kasnije i kao influenserka na društvenim mrežama. Njena popularnost je izuzetno velika, a broj pratilaca na Instagramu se meri u stotinama hiljada. Kao javna ličnost, ona ima uticaj na svoju publiku, te je svaki njen postupak pod lupom javnosti.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić

 

Nikolićeva se ponovo aktivirala na društvenim mrežama, pa se neretko oglašava putem Instagrama, a njena najnovija objava izazvala je totalnu pometnju među korisnicima i fanovima.

Ona je objavila snimak, na kom pozira u crnoj, "mračnoj" majici, poprilično ozbiljna, dok se u pozadini čuje muzika, koja je nekarakteristična za nju. Fanovi su bili zabrinuti i nije im bilo jasno u kakvom je to Aleksandra raspoloženju, s obzirom da je nedavno raskinula sa Filipom Carem, oca njenog deteta, a mnogima je sada neprepoznatljiva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

21.01.2024 05:57

FOLIRANT ZA CEO ŽIVOT...NJOJ JE RALLITY LAKA ZARADA...LEPI MIĆA JE ZASLUŽAN, PO KO ZNA KOJI PUT. KRIV...DA JE POBEDA OTIŠLA U POGREŠNE RUKE...POČINJEM DA SUMNJAM DA UZIMA PROCENAT OD POBEDNIKA---DA NIJE PINK IZA SVEGA...A PRI TOM NI ON NIJE GLUP---