ŠTA ĆE CAR REĆI NA OVO?! Ćerka Aleksandre Nikolić potpuno obezbeđena, evo ko brine o njoj, nakon raskida sa Filipom!

Autor:

Zadruga

07.01.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić je otkrila ko brine o njoj i njenoj ćerki sada, nakon raskida sa Carem.

ŠTA ĆE CAR REĆI NA OVO?! Ćerka Aleksandre Nikolić potpuno obezbeđena, evo ko brine o njoj, nakon raskida sa Filipom!

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic, Pixabaay.com

Aleksandra Nikolić, trudna pobednica "Zadruge 6", najradosniji hrišćanski praznik slavi u Prijepolju. Aleks je tamo sa svojom rođenom sestrom Jelenom Nikolić, koja je određeni period detinjstva provela u ovom gradu, gde se upoznala i družila sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Aleks je tačno u ponoć svojim pratiocima čestitala Božić. Usnimila je vatromet u Prijepolju, snimak okačila na društvenu mrežu Instagram i dodala pesmu "Veseli se, srpski rode", koju izvodi Danica Crnogorčević.

Nedugo nakon ove objave, usledila je nova fotografija Aleksandre Nikolić na Instagramu, a pobednica Zadruge 6 otkrila je deo konverzacije, odnosno, podelila prepisku sa majkom, Slovenkom.

Ona joj je poslala fotografiju "krpica" za Aleksandrinu devojčicu, koja uskoro treba da stigne na svet, a ponosna baka daje sve od sebe da usreći princezu i ulepša joj detinjstvo. Podsetimo, Aleksandra i Filip Car više nisu zajedno, a Nikolićeva je odlučila da život uzme u svoje ruke. Trenutno uživa u trudničkim danima i priprema sve za rođenje prvog deteta, koje je dugo čekala.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Aleksandra Nikolić

 

Podsetimo, Aleks se nedavno oglasila, nakon što je Stanija Dobrojević otkrila Maji Marinković da su Nikolićeva i Filip raskinuli.

- Ne zanimaju me ni jedna ni druga - bila je kratka za Pink.rs pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić. 

Stanija se, sa druge strane, javno pokajala zbog toga što je otkrila ovu informaciju.

- Krivo mi je što sam na bilo koji način upletena u priču Filip Car, Aleksandra i Maja! Žao mi je što sam uopšte bila u situaciji da budem pitana jel on slobodan, hoće li ući u Elitu! Ali to je Maja! Samo je za njega pitala! A lepo se čuje da sam joj rekla da se mane te priče i da ga apsolutno ne pominje! Moj stav vezano za tu situaciju ste čuli u emisiji Zadruga specijal kada sam gostovala sa Majom kad su tek izbačene prepiske nje i Cara - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading