PRVI SNIMCI BEBE ALEKSANDRE I CARA: Objavljen nikad emotivniji video, ponosni roditelji ne skidaju osmeh s lica!

Autor:

Zadruga

21.12.2023

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić je podelila emotivni snimak ultrazvučnog pregleda.

PRVI SNIMCI BEBE ALEKSANDRE I CARA: Objavljen nikad emotivniji video, ponosni roditelji ne skidaju osmeh s lica!

Foto: ATA Images

Bivši zadrugar Filip Car otišao je sa svojom izabranicom, Aleksandrom Nikolić, kod ginekologa, kako bi proverili u kakvom je stanju njihova beba, koja će već sledeće godine stići na svet. Car nije mogao da sakrije nervozu pred Aleksandrin ginekološki pregled, što je i podelio sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram. 

Naime, Car je stajao u redu u ginekološkoj ordinaciji i čekao da se Nikolićeva pojavi. Odmah nakon toga, Aleksandra je podelila prvu fotografiju još nerođene devojčice, a sada je objavila nikad emotivniji snimak iz ordinacije.

Podelila je sa brojnim pratiocima ultrazvučni pregled, pa se javila iz ordinacije, dok ju je Filip Car čekao ispred.

Pobednica Zadruge 6 podelila je sve detalje sa fanovima, a ove scene želela je zauvek da zapamti, pa je odlučila da sve "spakuje" u video, koji je postavila na platformu Jutjub, gde je sada poprilično aktivna.

Za to vreme, Filip Car "ratuje" sa Jelenom Krunić, koja je obelodanila njihove brojne prepiske, nakon čega su je Aleksandra i Car blokirali. Javno prepucavanje i dalje traje, a nikome nije jasno šta je uzrok ovakvog iznenadnog sukoba.

- Znate šta je fora, provalila sam da me je presveta Nikolićeva, buduća Car otpratila, a da me je Car, kojeg znam i kojeg moja mama gotivi blokirao. Pa šta mislite, da ću nešto kao da vam izbacim? Neke snimke možda? E sad hoću. Ne mogu ja drugačije, ja sam zvana Jelena Krunić drama. Nemojte biti go*na prema meni, pa neću ni ja prema vama - rekla je Jelena, pa se potom obratila Aleksandri:

- Aleks ja sam ovo čuvala, ne bih izbacila, a tu je i datum. Koliko puta si posle toga ušla u rijaliti, nisam rekla ni reč, ništa. Ti sada da me otpratiš, buduća mama?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading