FILIP CAR IMA JEDNU JEDINU ŽELJU ZA 2024. GODINU: Odnosi se na trudnu Aleksandru, ovo će je SLOMITI!

Autor:

Zadruga

01.01.2024

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car se obratio putem Instagrama, pa rasplakao brojne fanove Aleksandre i njega.

FILIP CAR IMA JEDNU JEDINU ŽELJU ZA 2024. GODINU: Odnosi se na trudnu Aleksandru, ovo će je SLOMITI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, shutterstock

Nakon što je javnost saznala da je Aleksandra Nikolić napustila Crikvenicu, počele su spekulacije o njenom odnosu sa Filipom Carem. Međutim, Aleksandra se putem svog Instagram profila oglasila i jasno stavila do znanja šta se zapravo dešava.

- Moram samo nešto da vam kažem. Medalja ima dve strane, na meni je da li ću ja dozvoliti javnosti da bude upućena u neke stvari. Sama ću odlučiti o tome, a medalja stvarno ima dve strane. Ne verujte svemu što se priča - rekla je Aleksandra.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić/Dragan Kadić

Filip Car i Aleksandra Nikolić

 

- Navikla sam na to da o meni priča dosta ljudi kao da sam najgora, stvarno se više ne obazirem na to i zaista mi je sve postalo smešno. Tako da uživam na kafici i želim vam svima stvarno lepe praznike. Nemam potrebe da se izjašnjavam. Kačite šta želite i pričajte šta želite, ne dotiče me - zaključila je Aleksandra. 

Za Aleksandru i Cara 2023. godina je bila poprilično turbulentna, ali će je zauvek pamtiti, s obzirom da je Nikolićeva u istoj ostala trudna. Filip se danas oglasio putem Instagram profila, pa objasnio zašto jedva čeka narednu godinu. Naime, objavio je fotografiju devojčice, uz simboličan opis:

- 2024. Samo ljudina i ništa više - napisao je Filip, uz fotografiju bebe.

Ovo je raznežilo njihove zajedničke fanove, koji i dalje veruju u njihovu ljubav, iako ni dan-danas niko ne zna da li su zvanično stavili tačku na njihovu vezu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Filip Car, Instagram

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ELENA

01.01.2024 13:55

SRETNO TEBI I BEBI FICO U NOVOJ GOD.