ZADRUGARKA U KRITIČNOM STANJU: Završila u bolnici, ne mogu da joj skinu temperaturu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.01.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka se oglasila iz bolničke postelje, fanovi zabrinuti za njeno zdravlje.

ZADRUGARKA U KRITIČNOM STANJU: Završila u bolnici, ne mogu da joj skinu temperaturu! (FOTO)

Foto: instagram.com/denisedameofficiel

Bivša zadrugarka i starleta, Deniz Dejm, nedavno je operisana, a ubrzo je podelila sa fanovima na Instagramu da je napustila bolnicu i otišla kući.

Međutim, njena nova objava na pomenutoj društvenoj mreži zabrinula je brojne pratioce, s obzirom da se zadrugarka požalila na visoku temperaturu, zbog čega će, po svemu sudeći, ponovo morati u bolnicu, što je i sama napisala.

- Nazad u bolnicu - napisala je Deniz uz snimak, na kom se vidi da ima pre 40 temperaturu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Deniz Dejm

Iako nije otkrila razlog svog prethodnog boravka u bolnici, Dejmova je poručila da je prošla kroz operaciju koja je trajala četiri sata pod opštom anestezijom. Ipak, odlučila je da zadrži detalje o svom zdravstvenom stanju za sebe, izjavljujući da želi da preživi ovo poglavlje u životu u miru, uz podršku svojih najbližih.

- Ćao, svima, nisam više na intenzivnoj nezi. Pustili su me kući posle operacije koja je trajala četiri sata pod opštom anestezijom. Malaksala sam, ali biću okej jer sam ja jaka žena. Neću pružiti dušmanima zadovoljstvo da se slade mojim bolovima, pa ću zadržati za sebe šta se desilo - ispričala je nekadašnja zadrugarka, te nastavila:

- Kada sam bila brutalno pretučena posle jednog rođendana, dobila sam gomilu komentara negativnih na moj račun, na račun mene kao žrtve nasilja. Govorili su mi da sam sama to tražila, da je trebalo još više da me biju, a u jednoj emisiji mi je očitana bukvica kako treba da se oblačim da ne izazivam muškarce. Pričaću kad tad šta mi se sada desilo, kada mi bude okej. Sada samo želim da preživim ovo poglavlje u životu u miru, u društvu onih koji mi znače najviše.

Republika

Foto: instagram.com/denisedameofficiel

Deniz Dejm

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading