Dalila Dragojević podelila NAJTUŽNIJE VESTI! Objavila sliku sa NOVIM DEČKOM, a ove reči teraju na suze!

Autor:

Zadruga

20.01.2024

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević otvorila dušu o teškom trenutku.

Dalila Dragojević podelila NAJTUŽNIJE VESTI! Objavila sliku sa NOVIM DEČKOM, a ove reči teraju na suze!

Foto: Instagram.com

Rijaliti igračica Dalila Dragojević, poznata po turbulentnom braku sa Dejanom Dragojevićem i burnoj romansi sa Filipom Carom, nedavno je započela novo poglavlje u svom životu. Naime, Dalila je pronašla ljubav preko društvene mreže TikTok, gde je upoznala svog novog dečka Marka. Nakon nekoliko zajedničkih trenutaka, Dalila je nedavno otputovala u Ameriku, tačnije u Njujork, kako bi bila sa svojim izabranikom.

Nedavno se vratila u Beograd, gde je nastavila sa svojim obavezama, ali je sa svojim fanovima podelila nekoliko fotografija sa Markom, uz emotivnu poruku o njihovom rastanku na aerodromu. 

 

 

- Jedan od najtužnijih momenata za nas, moj povratak u Beograd. Kada bih vam opisivala mislim da ne bih mogla naći prave reči kako smo se osećali u tom trenutku. Mislim da na tim aerodromima padaju najiskrenije suze, poljupci i zagrljaji... Što zbog dolazaka, a isto tako još više zbog odlazaka... Mogu samo da kažem svim parovima koje deli daljina da im od srca želim da što pre budu uz svoje najvoljenije, a da im to vreme između što pre prođe - napisala je Dalila uz fotografiju na kojoj se vide njihove suzne oči.

Dalila je odlučila da pruži šansu svojoj ljubavi sa Markom, te je otputovala u Ameriku kako bi provela vreme sa njim. Ovo putovanje označava novu fazu u njenom životu, nakon turbulentnih ljubavnih veza koje je imala u javnosti.

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević i novi dečko Marko

 

Nakon što je provela vreme sa Markom u Njujorku, Dalila se vratila u Beograd gde se vratila svojim obavezama. Iako nije otkrila mnogo detalja o svom boravku u Americi, očigledno je da je ova nova ljubav označila novi početak za Dalilu.

Iako su mnogi navikli da prate njene ljubavne avanture kroz medijske naslove, Dalila sada uživa u mirnijem životu sa svojim izabranikom, daleko od očiju javnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nadica

20.01.2024 18:20

Ova izgleda ponovo zavela piletinu - ovaj je bar 5 godina mladji od nje!!!