ALEKSANDRA I JANJUŠ ZAJEDNO NA ZLATIBORU?! Osvanula šok-fotografija, nakon Prijepolja, organizovali novo ZAJEDNIČKO PUTOVANJE?!

Autor:

Zadruga

11.01.2024

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić se pohvalila da je na Zlatiboru, baš kao i Janjuš.

ALEKSANDRA I JANJUŠ ZAJEDNO NA ZLATIBORU?! Osvanula šok-fotografija, nakon Prijepolja, organizovali novo ZAJEDNIČKO PUTOVANJE?!

Foto: ATA Images

Aleksandra Nikolić, pobednica šeste sezone "Zadruge", trenutno se nalazi u centru pažnje medija zbog svoje trudnoće sa bivšim dečkom Filipom Carem. Iako su nedavno raskinuli i ona je napustila Crikvenicu, gde su zajedno živeli, Nikolićeva se vratila u svoj stan gde ju je dočekala neprijatnost prošle noći. Naime, opomenuta je da ne izlazi iz stana zbog grupe migranata koji su se nalazili ispred zgrade u kojoj živi.

- Ja sam imala takvu situaciju sa nekim migrantima večeras, da ja to vama ne mogu da objasnim, tresla sam se. Rekli su mi da ne silazim, da su dole neka četiri migranta i da će da obiju stan - rekla je ona i dodala:

Republika

Foto: Shutterstock, Pink

Aleksandra Nikolić

 

- Pogledala sam kroz prozor i videla ih kako svetle sa blicom od telefona. Sišla sam dole i sela u auto. Jedan je gledao u jedan prozor, drugi u drugi prozor, a treći zove na telefon, dok im je četvrti pomagao - otkrila je Nikolićeva.

Nikolićeva je ispričala da je prošla kroz veliku neprijatnost i stres zbog situacije sa migrantima ispred njene zgrade. Ovo iskustvo je dodatno uticalo na nju kao buduću majku, te je odlučila da se povuče na odmor sa svojim najmilijima na Zlatibor.

U potrazi za mirnijim okruženjem, Aleksandra Nikolić je odlučila da poseti Zlatibor sa svojim najbližima. Na društvenim mrežama je podelila fotografiju sa odmora, ističući da je u društvu četvoro ljudi i pratećim emotikonima koji simbolizuju njen trenutni status trudnice.

- Nas četvoro - napisala je Aleksandra uz fotografiju.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Aleksandra Nikolić, Instagram

Interesantno je da je i Marko Janjušević Janjuš  pre par dana uhvaćen upravo na Zlatiboru, pa nije iskljuučeno da su se sreli, s obzirom da je nedavno Aleksandra bila u Prijepolju, isto kao i Janjuš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Taki Laki

11.01.2024 15:30

Pa naša pametnica Maja je uvek bila u pravu, u devet sex sa Carem a u 11 sa Sranjušem... Opalio je kurvu sad na Zlatiboru meda, ona je obična FUTA i rođena je samo za ono... A možda se Medo i sveti vepru za ono lajanje u zadruzi kad su medi obezbeđenje ono jutro polomili ruku.. i tada je Maja bila i ostala ljudina jer se iskreno potresla za medu..

Vojvotkinja Tolstoj

11.01.2024 16:34

Baš ste "provodadžije" ! Vi mislite da je "važno" biti "sa nekim" i to da vi odredite ...

Dk

11.01.2024 16:59

Smecari ništa vam nije sveto