TRUDNOJ ALEKSANDRI NIKOLIĆ POKUŠALI DA OBIJU STAN: Zadrugarka proživela horor, momentalno alarmirala policiju!

Autor:

Zadruga

11.01.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandri Nikolić pokušali da upadnu u stan, otkriva sve jezive detalje o incidentu.

TRUDNOJ ALEKSANDRI NIKOLIĆ POKUŠALI DA OBIJU STAN: Zadrugarka proživela horor, momentalno alarmirala policiju!

Foto: Shutterstock, Pink

Pobednica "Zadruge 6", Aleksandra Nikolić, sinoć je prošla kroz zastrašujući događaj kada je bila upozorena da ne izlazi iz stana zbog grupe migranata ispred zgrade u kojoj živi. Ona je opisala svoje iskustvo kao pravi pakao, navodeći da ju je situacija toliko potresla, da je morala da alarmira policiju.

Nikolićeva je ispričala da su je upozorili da ne silazi dole jer su ispred zgrade bila četiri migranta koji su navodno planirali da obiju stan.

 Aleksandra je odlučila da kontaktira policiju, primetivši da niko od prolaznika nije reagovao na situaciju:

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić

 

- Ja sam imala takvu situaciju sa nekim migrantima večeras, da ja to vama ne mogu da objasnim, tresla sam se. Rekli su mi da ne silazim, da su dole neka četiri migranta i da će da obiju stan - rekla je ona i dodala:

- Pogledala sam kroz prozor i videla ih kako svetle sa blicom od telefona. Sišla sam dole i sela u auto. Jedan je gledao u jedan prozor, drugi u drugi prozor, a treći zove na telefon, dok im je četvrti pomagao - otkrila je Nikolićeva, koja je priznala da je zbog celog slučaja kontaktirala policiju: 

- Ljudi prolaze, niko da pozove policiju. Ja sam odmah pozvala policiju i došli su nakon određenog vremena. 

 

 

Ovo nije bilo jedino neprijatno iskustvo koje je Aleksandra doživela u poslednje vreme. Ona je prethodno objavila na Instagram storiju da joj je neko preuzeo Vacap, izražavajući zabrinutost zbog gubitka kontrole nad svojim telefonom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading