NAPADNUTA TRUDNA ALEKSANDRA NIKOLIĆ: Proživljava torturu u drugom stanju, Car tek saznao za sve!

Autor:

Zadruga

10.01.2024

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić se javno požalila, fanovi zabrinuti.

NAPADNUTA TRUDNA ALEKSANDRA NIKOLIĆ: Proživljava torturu u drugom stanju, Car tek saznao za sve!

Foto: TV Pink/printscreen

Nakon turbulentnog perioda u svom ljubavnom životu, Aleksandra Nikolić, pobednica "Zadruge 6", odlučila je da pronađe mir i spokoj u poseti manastiru Ostrog. Ova poseta nije prošla neprimećeno, jer je Aleksandra podelila fotografiju iz ovog svetog mesta na svom Instagram profilu, na kojoj je blistala sa osmehom na licu, sigurna u svoje korake.

Uz sliku iz manastira, Aleksandra je podelila i inspirativnu poruku: "Čuvajmo se od neljudi, ali se još više čuvajmo da i mi ne postanemo neljudi." Ova izjava odiše snagom i mudrošću, pokazujući da je Aleksandra sposobna da pronađe unutrašnji mir i da se izdigne iznad svakodnevnih problema.

Republika

Foto: ATAImages

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

Međutim, odmah nakon ove, usledila je nova objava, koja je zabrinula njene fanove, s obzirom da je neko "hakovao" njen vacap, odnosno hakeri su je napali i neko koristi njen broj telefona, zbog čega je zadrugarka morala da preduzme mere:

- Ljudi, neko je instalirao vacap sa mojim brojem telefona, više nemam pristup vacapu. Danas ću blokirati broj telefona, ne postoji druga opcija. Šta god da vam stiže, da znate da nisam ja - napisala je Aleksandra Nikolić putem svog Instagram profila.

Aleksandra je nedavno raskinula romansu sa Filipom Carem i napustila Hrvatsku, odlučujući da se vrati u Beograd. Ovi novi počeci ukazuju na njenu hrabrost da krene dalje i da se fokusira na svoju sreću i dobrobit. Kroz sve izazove, Aleksandra pokazuje snagu i odlučnost da pronađe svoj put ka sreći i miru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading