ŠA URLIČE NA LJUBAVNICU IZ PETNIH ŽILA: Divljačkim ponašanjem zatresao Šimanovce, Miona se GUŠI U SUZAMA!

Autor:

Zadruga

11.01.2024

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper ponovo napravio žestok karambol!

ŠA URLIČE NA LJUBAVNICU IZ PETNIH ŽILA: Divljačkim ponašanjem zatresao Šimanovce, Miona se GUŠI U SUZAMA!

Foto: Pink

Nenad Aleksić Ša u sinoćnoj emisiji "Pitanja gledalaca" napravio je novi haos, pa usred programa odlučio da napusti Belu kuću, kako bi divljao po imanju, jer ga je kako on kaže devojka Miona Jovanović po ko zna koji put izbacila iz takta. Za njim je krenula Jovana Tomić Matora, koja mu je pružala podršku. 

Jovana, ne mogu više da izdržim. Kraj, kraj, kraj svega. Je l' si htela?! Evo ti, dobila si, šta je ovo, šta je cilj bio? Želela je, ljuta je ne znam na koga, pa se istresa na mene...Je l' se tako postaje zvezda?! Ne, postaje se dobrotom. Što je mene Bog nagradio od nemaštine do ovoga?! Jer sam bio dobar, nikoga dr**o nisam - penio je Ša.

U jednom trenutku došla je i Miona u radionicu, pa su nastavili da se svađaju, zbog čega je ona prolila reku suza. 

- Ja joj kažem da sam u crvenom, ona nastavlja, nastavlja. Ako me voliš, ne dovodiš me do ludila, nego me zagrliš i poljubiš - urlao je reper.

O tome ti pričam, on priča da sam užasna. Hladna jesam, ništa više od toga. Ja sam te naterala da budeš u crvenom?! Ako te ja činim lošim, nesrećnim i nezadovoljnim, zašto si u odnosu gde si nezadovoljan. Ja se dajem maksimalno - plakala je Miona.

- Ja očekujem da se daješ malo više, se*s ne spominjem...Ako tvrdiš da me voliš, malo više pažnje mi daj - urlao je Ša.

- Ja maksimalno pažnje posvećujem. Što ideš više puta do vecea, ko hoće da te vidi?! Ti meni uništavaš mozak i ti mene ubijaš. Ja sada gledam u ovu tačku i razmišljam šta mi radiš u stvari - rekla je Miona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading