VANJA NE ŽELI DA ČUJE ZA SVEKRA: Zoran Aleksić otkrio porodične tajne, pa se obratio Mioninim roditeljima nakon što su ODBACILI Ša!

Autor:

Zadruga

11.01.2024

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Nenada Aleksića Ša razvezao jezik o bivšim i sadašnjoj ljubavi svog sina!

VANJA NE ŽELI DA ČUJE ZA SVEKRA: Zoran Aleksić otkrio porodične tajne, pa se obratio Mioninim roditeljima nakon što su ODBACILI Ša!

Foto: Instagram.com, Republika.rs, RTV Pink

Zoran Aleksić Kiza, otac repera i učesnika "Elite" Nenada Aleksića Ša, prokomentarisao je aferu svog sina sa mladom pevačicom Mionom Jovanović i njihove konstantne sukobe. Zoran je otkrio i da li je u kontaktu sa Vanjom Aleksić, još uvek zakonitom suprugom njegovog sina.

Zoran je prvo ispričao da li je ispratio sukob koji su imali tokom dana.

- Nisam bio u prilici da pratim danas, ali ono što mogu da kažem o njihovom odnosu je da je to konstantno neko peckanje, popravili su se u poslednje vreme dosta, nema više toliko neprijatnih scena da moramo da se sekiramo. Neša je jednostavno takav, brzo plane, on se daje u odnosu sto posto i očekuje da mu to bude uzvraćeno na isti način. Njemu se svašta izdešavalo u prošlosti, na to niko nikad ne gleda, već samo gledaju kako da osude. On je odličan prijatelj, dosta se troši za nekoga koga voli i smatram da u tome nema ničega lošeg - istakao je Nenadov otac.

Republika

Foto: instagram.com

Zoran, Nenad i Vanja Aleksić

Potom je priznao da sa Vanjom nema kontakt.

- Mi nemamo nikakav kontakt, ona je tako odlučila da nam se ne javlja, ja to poštujem i stvarno ne bih više voleo da razgovaram o toj temi. Želim joj svu sreću u životu.

Ša je više puta spominjao Taru Simov, zbog čega je Miona pravila ljubomorne scene, a stariji Aleksić se osvrnuo i na ovo.

- Tara njemu nije ni u malom mozgu, posle svega što se izdešavalo nakon "Zadruge 4" i sveg stresa kog smo preživeli, mislim da je zaista on nju precrtao u glavi za sva vremena i da nema apsolutno nikakve emocije prema njoj.

Republika

Foto: instagram.com/nenadaleksicsha, pink

Miona Jovanović, Zoran i Nenad Aleksić

Na samom kraju, osvrnuo se i na stav Mioninih roditelja. Podsetimo, oni su žestoko iskritikovali Mionu zbog afere sa Ša tokom novogodišnjih poseta.

- Mionine roditelje zaista ne poznajem lično i stvarno ne znam koji problem imaju sa mojim sinom, mislim da se on zaista ponaša zaštitnički prema njoj. Te neke svađe koje se dešavaju između njih to je sve zbog zatvorenog prostora i malo rijaliti uzima maha, ali dobro razumem ih, svako štiti svoje dete i misli da zna šta je za njega najbolje, imaju pravo na svoje mišljenje i ja to cenim - poručio je reperov otac za "Pink.rs".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading