ŠOK U ELITI: Šestoro učesnika NAPUŠTA rijaliti, Veliki šef sve IZNENADIO!

Autor:

Zadruga

10.01.2024

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti "Elita" napušta šestoro takmičara, otkriven razlog!

ŠOK U ELITI: Šestoro učesnika NAPUŠTA rijaliti, Veliki šef sve IZNENADIO!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pismo

Veliki šef je večeras poslao bitno pismo takmičarima "Elite". Naime, nekoliko njih će večeras napustiti rijaliti, kako bi učestvovali u snimanju emisije "Magazin In", kao gosti voditeljke Sanje Marinković.

Ovonedeljni vođa Nikola Lakić pročitao je pismo svojim cimerima, a "Elitu" napuštaju Anđelo Ranković, Anita Stanojlović, Borislav Terzić Terza, Milica Veličković, Teodora Delić i Nenad Macanovič Bebica, parovi koju su svoju vezu započeli u sedmoj sezoni popularnog rijalitija.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nikola Lakić, ovonedeljni vođa

Inače, danas su učesnici u specijalnoj emisiji pričali o svojim blamovima, a nekoliko njih je šokiralo svoje cimere. Lejdi Di je otkrila kako su je policajci u Pragu pomešali sa prostitutkom, a da nije bilo njenog brata, završila bi iza rešetaka.

- Ja se uživela u vaše blamove. Kad sam došla u Prag, nisam imala pojma jezik i imala sam neku haljinu koja je bila uska. Kako sam izašla iz autobusa, otišao mi je onaj šnir sa nje i ja sišla na autobuskoj, policija me zaustavila, a ja sve pričam na srpskom, a oni me napali. Morala sam da sedim u automobilu, dok im brat nije objasio da nisam prostitutka - istakla je Lejdi.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Matora o svojim blamovima

Jovana Tomić Matora je istakla da je njen najveći blam situacija sa Anitom Stanojlović.

- Nema dalje od ovog blama iz ove sezone, veći transfer blama nisam dobila u životu. Ovako da me neko prevesla kao Anita, to mi se nikad nije desilo... Sve mi je morbidno, bizarno, transfer blama... Ako nekad budem sedela i pričala priče, toga ću se uvek setiti. Što se tiče ostalih blamova, ne bih da se ponavljam... - započela je Matora, pa nastavila:

- Što se ostalih blamova tiče, ne bih da se poinavljam. Imala sam devojku kao mlada i kad sam izašla iz jednog rijalitija, ona me je sačekala i sve grehove mi oprostila. Vidim ja čudno se nešto dešava, ona mene zove da se nađemo i ja dolazim, ono tamo neki lik, oni se ljube u usta i ona nas upoznaje, kaže: "Moj dečko i devojka", ja sam se šokirala. I on posle toga blejao sa nama, ja gledam šta se ovo dešava, ona je kasnije i njega šutnula, tako da zanimljiva priča - dodala je Tomićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading