MIONINI RODITELJI DOŽIVELI TRANSFER BLAMA: Gledali nikad brutalniju VRELU AKCIJU ćerke, Ša konačno iznudio intimne odnose!

Autor:

Zadruga

10.01.2024

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji Mione Jovanović su jasno ćerki stavili do znanja da im se ne sviđaju scene pod pokrivačem, ali ona je nastavila po svom.

MIONINI RODITELJI DOŽIVELI TRANSFER BLAMA: Gledali nikad brutalniju VRELU AKCIJU ćerke, Ša konačno iznudio intimne odnose!

Foto: youtube.com/pink.rs

Učesnici rijalitija "Elita", Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović, su nakon obavljenih obaveza pred spavanje pronašli svoj mir u spavaćoj sobi. Nakon što su se ušuškali ispod jorgana, otpočeli su sa razmenjivanjem nežnosti. Miona je čak izvirila iz jorgana kako bi proverila da li ih neko posmatra, a zatim su nastavili sa iskazivanjem nežnosti jedno prema drugom.

Dok su ostali takmičari bili zauzeti svojim aktivnostima, Ša i Miona su pronašli trenutak samo za sebe. Njihovi intimni trenuci su se odvijali u oazi njihove spavaće sobe, gde su se prepustili nežnostima i ljubavnim gestovima, potpuno nesvesni prisustva drugih ukućana.

Miona je pokazala oprez i pažljivo osmotrila prostor oko sebe pre nego što je nastavila sa iskazivanjem nežnosti prema Ša. Njen trenutak izvirivanja iz jorgana otkriva da je bila svesna okoline, ali to ih nije sprečilo da u potpunosti uživaju u svojim intimnim trenucima i vreloj akciji, koja je usledila.

 

S obzirom da su Mionu roditelji opomenuli i skrenuli joj pažnju upravo na ove scene, koje, kako oni smatraju, ne bi trebalo da dozvoljava sebi, mnogi su ovo iskritikovali i negativno komentarisali, ali čini se da Jovanovićeva ne mari za to.

- Ti si ovde ušla zbog sebe! Moraš da učestvuješ u programu, a ne da gledaš u nekog ovako! Nigde te nema! Ovde nisi došla da tražiš ljubav! Ti si sa osobom koji psuje maloletnog brata, oca, majku! Jesi li ti sa takvom osobom? Meni da neko opsuje majku, ne bih ga videla više u životu. Pogledaj ovu gumicu, ovo ćeš da uzmeš, da sutra ne bi rekla! Ovo da staviš na ruku i da ne pomeraš! Da ne bi sad koristila tu gumicu, nego da je pogledaš svaki dan i da se skloniš! Ne želim da ga vidim! Ovakvo ponašanje prema njoj, psovanje maloletnog brata - odbrusila je Mionina majka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading