MIONINIM RODITELJIMA ĆE SE SLOŠITI: Zbog Ša se ODREKLA OBEĆANJA, a OVA scena će ih proganjati!

Autor:

Zadruga

05.01.2024

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović ne mari za roditelje!

MIONINIM RODITELJIMA ĆE SE SLOŠITI: Zbog Ša se ODREKLA OBEĆANJA, a OVA scena će ih proganjati!

Foto: printscreen/RTVPink

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su prošli kroz izazovnu fazu u njihovoj vezi nakon što su se njeni roditelji suprotstavili njihovom odnosu. Ovo je dovelo do velike turbulencije u njihovom životu, ali juče su uspeli da prevaziđu sve probleme i ponovo pronađu sklad.

Ulazak Mioninih roditelja u Belu kuću označio je prekretnicu u njihovoj vezi. Kada su roditelji saznali za vezu svoje ćerke sa reperom Ša, nisu podržali njihovu ljubavnu vezu. Ovo je dovelo do tenzija unutar porodice, ali i do emotivnih izazova za Mionu i Ša.

 


Nakon nekoliko turbulentnih dana, Miona i Ša su uspeli da sednu i razgovaraju otvoreno o svojim osećanjima i problemima koje su imali. Odlučili su da zajedno pronađu rešenje koje će omogućiti njihovoj vezi da opstane uprkos svim preprekama.

Konačno, juče su Miona i Ša uspeli da prevaziđu sve nesuglasice i prepuste se svojim osećanjima. Sada uživaju u mirnoj luci ljubavi, spremni da zajedno grade svoju budućnost bez obzira na prepreke koje su imali.

Foto: printscreen/RTVPink

Nenad Aleksić Ša plače u Eliti

 


Ovaj zaokret u njihovoj vezi pokazuje njihovu odlučnost i snagu ljubavi koja ih povezuje. Njihova priča može poslužiti kao inspiracija mnogima da veruju u svoja osećanja i da se bore za ono što vole.

- Miona i Ša, to je veza bez budućnosti. Ako ste pratili rijaliti, a sigurno jeste, Miona je neko ko je prvi deo svog boravka u kući bio neprimetan. Sem njene, da kažem ženstvenosti i solidnog izgleda, nije pokazala mnogo. Bila je neprimetna, što su joj i "elitari" često govorili. Ša je neko ko je ušao kao zauzet u klimavom braku. Ušao je, kako kaže, da dokaže svojoj supruzi da će joj ostati veran, a ujedno zaraditi pare za njihovu budućnost. Stalno je govorio da je voli, nije dao reč za nju da se kaže, hteo je čak i da izađe ranije jer, tobože, ljubav prema ženi bila je jača od svega. Vreme je prolazilo, a Miona i Ša su bili sve bliži, gde su se izrodile i neke simpatije. Miona radi to svesno, svideo se njoj Ša, ali ništa sem toga, bio joj je dopadljiv, nešto novo što možda nije imala u prethodnoj vezi. Razmišlja i ulazi u vezu taktički, što bi se reklo sa predumišljajem samo radi opstanka u rijalitiju i jedna od bitnijih tema za crnim stolom - istakao je Osman

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading