ŠA JE POSTAO GLAVNA SPRDNJA: Kolege ga ismevaju javno, doživeo bi TOTALNO POMRAČENJE kad bi saznao za ovo!

Autor:

Zadruga

05.01.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Mob i Đekson se sprdaju sa reperom

ŠA JE POSTAO GLAVNA SPRDNJA: Kolege ga ismevaju javno, doživeo bi TOTALNO POMRAČENJE kad bi saznao za ovo!

Foto: printscreen/RTVPink

Tokom sinoćne večeri došlo je do suočavanja Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša, koji je doživeo totalno pomračenje, da nije mogao da se obuzda. Miona je ponovo uspela da ga izbaci iz takta, on je doživeo totalni haos u glavi, pa je počeo da peni, te je obezbeđenje uletelo na imanje. 

Njegovi cimeri nisu znali kako da ga obuzdaju i smire, a za karambol koji je nastao okrivili su Mionu, jer smatraju da u njemu namerno budi najgore i provocira ga dok ga ne dovede to totalnog ludila. 

Ovaj dogaj izazvao je razne reakcije na društvenoj mreži Instagram, pogotovo kad su u pitanju reperove kolege, što njemu sigurno ne bi prijalo kad bi znao.

Naime, Vuk Mob je podelio dva snimka na kojima se vidi kako je reper prvo opsovao majku svojoj devojci Mioni, a onda samo par trenutaka kasnije govorio kako to nije uradio i kleo se u rođenog brata. 

Ali, to nije sve, reper i nekadašnji zadrugar Đekson takođe se oglasio povodom ove teme i podelio jedan snimak na kojem Ša pravi lom i haos po imanju, pa se posprdao sa njim. On je uz video-snimak stavio šaljiv opis, koji je sigurno nasmejao njegove pratioce.

Republika

Foto: Instagram.com

Đekson sprda Ša na Instagramu

Poznato je da reper loše podnosi kritike i negativne komentare na svoj račun, pa je sigurno da bi i doživeo nervni slom kad bi znao kako se njegove kolege sprdaju na njegov račun dok on ima buran period i svakodnevne svađe sa svojom 20 godina mlađom devojkom u "Eliti". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading