ŠOK-REAKCIJA SANDRE REŠIĆ NA PITANJE O ANĐELU: Matoru totalno otpisala, a u 2024. godinu ušla sa NOVIM FRAJEROM!

Autor:

Zadruga

07.01.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić je otkrila da Matoru čeka ozbiljan razgovor po izlasku iz Elite, ovo će je iznenaditi kada bude čula.

Popularna pevačica i bivša zadrugarka, Sandra Rešić, otvorila je dušu u prazničnom intervjuu za Republiku, gde je otkrila da je u srećnoj vezi, ali da partnera i dalje krije od očiju javnosti, jer želi fokus na stavi na karijeru. Nedavno je izbacila novi hit, kojim je obradovala svoju brojnu publiku, a Novu godinu proslavila je radno, iako je želela to da "izbegne".

- Uglavnom praznike provodim radno, naravno, par dana kasnije budem sa svojim najbližim ljudima, ali dugo već nemam osećaj za Novu godinu. Generalno bih poželela ljudima malo mržnje, standardno, zdravlja, sreće, ali manje mržnje - rekla je Sandra na samom početku.

Republika

Foto: Vladimir LUkic

Sandra Rešić

 

Sandra nam je, zatim, otkrila da ipak jeste u vezi, iako o tome ne priča često, a morali smo da se osvrnemo i na aktuelna dešavanja u Eliti, na imanju, gde je ona nekada boravila i publika ju je najbolje upoznala kroz pomenuti rijaliti.

Upitali smo je za odnos sa Jovanom Tomić Matorom, koja joj je nekada bila bliska prijateljica, a onda se promenilo sve, tokom braka sa Anitom Stanojlović. Međutim, kada smo spomenuli Anđela Rankovića, Sandra je sve zaustavila:

- Ne, ne, to uopšte ne želim da komentarišem, ta tema me ne zanima, s tim sam završila još pre dve godine, davno prošlo vreme - rekla je Sandra o Anđelu, a onda se osvrnula na Matoru:

Republika

Foto: Vladimir LUkic

Sandra Rešić

 

- Čula sam masu nekih stvari, otkako je Matora ušla u rijaliti, to je nešto o čemu nikada nisam pričala, ali o čemu ćemo definitivno ona i ja popričati kad ona bude izašla. Inače, ja sam razumela da smo ona i ja prijateljice, a onda sam čula da me je ona nazvala "rijaliti" prijateljem. Tvoja bivša supruga priča o meni tamo neke gluposti, ti ni u jednom momentu ne ustaješ i ne demantuješ to. Ona je verovatno mislila da će doći do pomirenja sa Anitom, što ja mislim da i postoji šansa da dođe do toga... Ja sam je otpratila, jer ja sa rijaliti prijateljima ne pijem kafu, ne pratim se i ostalo... - rekla je Sandra iskreno za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading