NAJŠOKANTNIJE TAJNE IZ TELEFONA POZNATIH: Napokon otvorena Pandorina kutija, ovo je šah-mat Matee Car! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

29.12.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova, specijalna, epizoda emisije "Rolerkoster" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

U novoj epizodi emisije "Rolerkoster", voditeljke Milice Ivanović, odlučili smo da se osvrnemo na najzanimljivija dešavanja u 2023. godini i prisetimo se estradnjaka, koji su bili dovoljno hrabri da odgovore na najteže izazove, pokažu nam svoje telefon i otkriju najmračnije tajne.

Ugostili smo mnoge bivše zadrugare, pevače i voditelje, među kojima su Ana Ćurčić, Darko Tanasijević, Ana Radulović, Matea Car, Savo Perović, Anastasija Buđić, Viki Mitrović, Sandra Rešić, Ana Spasojević, Bane Đokić, Taki Marinković, Sandra Valterović a oni su pokazali našim gledaocima šta kriju u telefonu i koga "štite".

Republika

Foto: Republika

Matea Car

 

Matea Car nam je obelodanila sve prepiske sa Anitom Stanojlović, koje su okončale njen brak sa Jovanom Tomić Matorom, Ana Ćurčić nam je otkrila sve o raskidu sa Acom Ćurčićem, kao i prepiskama sa Dušicom Jakovljević, nakon otkaza na Pinku, dok je Darko Tanasijević snimio profil za Elitu i tom prilikom otkrio koga drži u šaci.

Republika

Foto: Republika TV

Darko Tanasijević

 

S druge strane, Ana Radulović je bila dovoljno smela, da pozove Dalilu Dragojević i otkrije joj da će ugostiti bivšeg supruga, Dejana, koga je javno prevarila i ostavila zbog Filipa Cara. Njena reakcija iznenadila je sve, a mi smo na ovaj način saznali kakav je njihov odnos sada, nakon svega što se dogodilo u rijalitiju.

Mi vas podsećamo kako su izgledali njihovi izazovi, a najavljujemo nove, još uzbudljivije, za narednu godinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading